- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Fenix-Racing Montevideo tepa samo gostinot, ke gi postiram za 2-3 min trite tiketi sto gi izigrav vecerva i site dobitni, ovaa ja izigrav na taa logika 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби требало во живо да ја браниш, да почекаш малце да ја видиш играта. Но, како и да е добро си направил, што си е сигурно сигурно си е, секако имаш ќар.Чувството кога јам чекаш последна Холандија за 5000,и од пусти страводиш ја покриваш X2 во Бет Сити и ти завршува утакмицата 6-0 за твоите,priceless..
Но сепак во последните неколку недели паѓам на Барса,Грција губи од Фарски Острови(преку 100 евра ми избегаа на вакви зицери)и шо си е сигурно сигурно си е...
![]()
Сепак стравот лозјето го чува,а златното(непишано)правило вели:Штом се докопаш до последна утакмица на ливче уплати си обратно и земи си некоја сигурна паричка...![]()
Се испоконтравме вчера за Федерер и Ноле, а оно овој денес предаде.Кај сте јунаци?
Денес ми е еден од најлошите денови во последно време. Од 31 сингл недобитни се дури 22. И коњите направија додатен минус. When it rains, it pours...
Се испоконтравме вчера за Федерер и Ноле, а оно овој денес предаде.Ми скрати добива да му ебам фацата, а ќе изгубеше како магаре.
Јас вчера каков тикет фатив, ми иде да си повратам у маица.Кога ќе играм на големи пари абе мора една да ме заебе, а вчера изиграв со кусурот од пазар и фатив 300 глупости.
Така еднаш се изгорев,пред 2 и кусур години,Јуве бркаше титула,дома играше со Киево...Можеби требало во живо да ја браниш, да почекаш малце да ја видиш играта. Но, како и да е добро си направил, што си е сигурно сигурно си е, секако имаш ќар.![]()
trebalo nekoja da trazes so 1.10 , kako be mozete da igrate 1.20 koeficientМамето нивно Бугарско, куќата да му изгори пенал промашија, леле мизерни со Малта бе..
Најмалио коеф. 1,20 ме падна![]()
Тие што играте на интернет дали сте ги пријавиле парите како заработка во ујп или не?
Бидејќи вечерва повлеков преку скрил доста големка сума на пари и ме фаќа страв ако не ја пријавам да не свирам клавир![]()
На тие пари од коњите и ја би реновирал реално...Јас ќе играв денес на Федерер, и веројатно ќе промашев, па ќе беа 23 недобитни синглови.
Дома ми е хаос, реновирам низ куќа, ќе треба недела две да се прави пауза, немам време за ништо.
Заебават со даноко, мора некоја таква 1.20 колку да го извајш инаку не се исплаќаtrebalo nekoja da trazes so 1.10 , kako be mozete da igrate 1.20 koeficientso mislete vie drugite igracite berat jagodi , vase mislenje vas tip
Дај ми јузери да ти ги издуплирам парите. После у знак на благодарност ќе ми дадеш 500 евра ^^Јас ќе играв денес на Федерер, и веројатно ќе промашев, па ќе беа 23 недобитни синглови.
Дома ми е хаос, реновирам низ куќа, ќе треба недела две да се прави пауза, немам време за ништо.