Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Fenix-Racing Montevideo tepa samo gostinot, ke gi postiram za 2-3 min trite tiketi sto gi izigrav vecerva i site dobitni, ovaa ja izigrav na taa logika :D

Чувството кога јам чекаш последна Холандија за 5000,и од пусти страв:pipi: одиш ја покриваш X2 во Бет Сити и ти завршува утакмицата 6-0 за твоите,priceless..:pos:
Но сепак во последните неколку недели паѓам на Барса,Грција губи од Фарски Острови(преку 100 евра ми избегаа на вакви зицери)и шо си е сигурно сигурно си е...:pipi:
10816968_10203730892447634_1774343614_o.jpg

Сепак стравот лозјето го чува,а златното(непишано)правило вели:Штом се докопаш до последна утакмица на ливче уплати си обратно и земи си некоја сигурна паричка...:icon_mrgr:

Мамето нивно Бугарско, куќата да му изгори пенал промашија, леле мизерни со Малта бе..
Најмалио коеф. 1,20 ме падна :facepalm:

Чувството кога јам чекаш последна Холандија за 5000,и од пусти страв:pipi: одиш ја покриваш X2 во Бет Сити и ти завршува утакмицата 6-0 за твоите,priceless..:pos:
Но сепак во последните неколку недели паѓам на Барса,Грција губи од Фарски Острови(преку 100 евра ми избегаа на вакви зицери)и шо си е сигурно сигурно си е...:pipi:
10816968_10203730892447634_1774343614_o.jpg

Сепак стравот лозјето го чува,а златното(непишано)правило вели:Штом се докопаш до последна утакмица на ливче уплати си обратно и земи си некоја сигурна паричка...:icon_mrgr:
Можеби требало во живо да ја браниш, да почекаш малце да ја видиш играта. Но, како и да е добро си направил, што си е сигурно сигурно си е, секако имаш ќар. :D

tiketce1.jpg tiketce2.jpg tiketce3.jpg
еве што играв вечерва 3/3.

Тие што играте на интернет дали сте ги пријавиле парите како заработка во ујп или не?
Бидејќи вечерва повлеков преку скрил доста големка сума на пари и ме фаќа страв ако не ја пријавам да не свирам клавир :гомце:

Кај сте јунаци? :)

Денес ми е еден од најлошите денови во последно време. Од 31 сингл недобитни се дури 22. И коњите направија додатен минус. When it rains, it pours...

Кај сте јунаци? :)

Денес ми е еден од најлошите денови во последно време. Од 31 сингл недобитни се дури 22. И коњите направија додатен минус. When it rains, it pours...
Се испоконтравме вчера за Федерер и Ноле, а оно овој денес предаде. :pos::pos: Ми скрати добива да му ебам фацата, а ќе изгубеше како магаре. :D

Јас вчера каков тикет фатив, ми иде да си повратам у маица. :D Кога ќе играм на големи пари абе мора една да ме заебе, а вчера изиграв со кусурот од пазар и фатив 300 глупости.

Се испоконтравме вчера за Федерер и Ноле, а оно овој денес предаде. :pos::pos: Ми скрати добива да му ебам фацата, а ќе изгубеше како магаре. :D

Јас вчера каков тикет фатив, ми иде да си повратам у маица. :D Кога ќе играм на големи пари абе мора една да ме заебе, а вчера изиграв со кусурот од пазар и фатив 300 глупости.

Јас ќе играв денес на Федерер, и веројатно ќе промашев, па ќе беа 23 недобитни синглови. :pos:

Дома ми е хаос, реновирам низ куќа, ќе треба недела две да се прави пауза, немам време за ништо.

Некни Грција ме падна со Фарски Острови
Денес Бугарија со Малта :facepalm:
Зијани колку сакаш, чиста 1000ка ми ојде...

Можеби требало во живо да ја браниш, да почекаш малце да ја видиш играта. Но, како и да е добро си направил, што си е сигурно сигурно си е, секако имаш ќар. :D
Така еднаш се изгорев,пред 2 и кусур години,Јуве бркаше титула,дома играше со Киево...
И шутракот ја чекам последна за 500 евра,и дава Јуве гол доста рано,и си викам охоо супер,си фатив....
И ни на крај памет не ми беше дека можат да примат гол дома,и си седам дома си кулирам...
И утакмицата при крај,замрзна 1-0,и 80 минута некаде од нигде никаде еден Ѓуптин:pos: од Киево шибна гол...
И ме отепа....:icon_mrgr:
Така и ми требаше кога сум дудук,и не тркнав да ја бранам во живо(а кладилниците ми се на чекор до мене),ќе имаше салам коеф,си дремам дома и си ги чекам парите,и избегаа парите од џеп..
И оттогаш секогаш кога ќе стигнам до последен меч си одам до Бет Сити(ако чекам утакмици со помали коеф,кај нив најголеми се дуплите шанси)... и чиста работа...
П.С.
Иначе,ги пиша денес некој ракометите?,освен Псж и Пик Сегед на плус другите влегоа...
Сепак имаше изненадувања,посебно Вардар беше доста товарена и добра работа им заврши ремито на кладилниците....
Самс сега трие раце од ќарот...:icon_mrgr:

Мамето нивно Бугарско, куќата да му изгори пенал промашија, леле мизерни со Малта бе..
Најмалио коеф. 1,20 ме падна :facepalm:
trebalo nekoja da trazes so 1.10 , kako be mozete da igrate 1.20 koeficient :tapp: so mislete vie drugite igraci berat jagodi , vase mislenje vas tip

Последно уредено:
Тие што играте на интернет дали сте ги пријавиле парите како заработка во ујп или не?
Бидејќи вечерва повлеков преку скрил доста големка сума на пари и ме фаќа страв ако не ја пријавам да не свирам клавир :гомце:

Колкава сума повлече? И на што ќе плаќаш данок, на со закон забранета активност? Тоа ти е како да побараш да платиш данок на пари направени со трговија со дрога.

Седи си мирен на газот, не си барај беља со сила.

Јас ќе играв денес на Федерер, и веројатно ќе промашев, па ќе беа 23 недобитни синглови. :pos:

Дома ми е хаос, реновирам низ куќа, ќе треба недела две да се прави пауза, немам време за ништо.
На тие пари од коњите и ја би реновирал реално... :ROFLMAO:
Леле се замислувам како ставам на некој коњ, абе 100% ишијас ќе го фати и ќе падне на стартот глава ќе искрши. :D

Иначе за олабавување е периодов, без тениси некако не иде. До душа има Челенџери неделава, али после тоа ќе е тапа едно месец и кусур... Затоа на АО :sneaky:

trebalo nekoja da trazes so 1.10 , kako be mozete da igrate 1.20 koeficient :tapp: so mislete vie drugite igracite berat jagodi , vase mislenje vas tip
Заебават со даноко, мора некоја таква 1.20 колку да го извајш инаку не се исплаќа
А преге дека не ги стигнав Холандија и Кипар експлодираја 5,6-0, а Бугарија 1-1 :facepalm:

Дај ми јузери да ти ги издуплирам парите. После у знак на благодарност ќе ми дадеш 500 евра ^^

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom