Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
единствена предност е што Федерер играше денес до 12 а Ноле 7 саати порано си ја заврши работата...

Али добро секој со свое мислење :)

Me предомислува фактот дека денес изгуби сет против тенисер кој пред 5 дена му зеде едвај 5 гема.

Така да, на тој коефициент, и ја не би играл против Федерер.
Ова е тотално погрешно размислување кога е во прашање тенисот. Секој меч си е посебна приказна, Нишикори е скроз различен играч од Федерер така да споредба тука не треба да има. Вакво мислење имаа одредени луѓе во 2009 пред финалето меѓу Надал и Федерер. Еј, Надал играше 5 и кусур саати со Вердаско во 1/2 финале, а Федерер експресно го исплеска Делпо во три сета, изморен е Надал, ќе изгуби дрн дрн јариња. Бап си го плесна и него во финалето и доста луѓе останаа со куси ракави, бар јас што ги знам.

Не е можно ова .. овие од барселона курташак си играат цело второ полувреме и на крај примаат безвезен гол од 25метри ццц

Баталете тенисите бе, дај кажете од фудбалот која утакмица/тип ви изгледа добра за утре..
Првиот сингл помина а за утре се мислам измеѓу Италија - Хрватска 2 (3.75) или Чешка - Исланд X (3.70), кај Италија нема да играат Огбона, Балотели, Верати, Пирло додека Хрвативе се во фул состав и со оглед на играчите мислам дека се премногу потценети. А за другава и двете имаат 3/3 победи и 9 бода, трета е Холандија со 3 бода па можеби овие ќе калкулираат малце и ќе бидат и двете задоволни со по бод, освен тоа и ги имам гледано Чесите не играат којзнае што посебно.. премногу држење на топката али без многу шанси, единствено до сега многу среќа што имаа.

Босна на прва кога ја видов 2.8 ми беше бр.1 тип за утре ама Џеко и Ибишевич повредени биле така да без нив ќе се мачат во Израел..

Ден 1, so far so good. Криво ми е што не бев похрабар и не ја вметнав и Хипо 1, ама и вака е одлично.

Те молам кажи ми дека ги стаи барем на 100че и 5/5?

околу 3000 би ти носеле вакви квоти на 100че а си ги закачил сите 5

Баталете тенисите бе, дај кажете од фудбалот која утакмица/тип ви изгледа добра за утре..
Првиот сингл помина а за утре се мислам измеѓу Италија - Хрватска 2 (3.75) или Чешка - Ирска X (3.70), кај Италија нема да играат Огбона, Балотели, Верати, Пирло додека Хрвативе се во фул состав и со оглед на играчите мислам дека се премногу потценети. А за другава и двете имаат 3/3 победи и 9 бода, трета е Холандија со 3 бода па можеби овие ќе калкулираат малце и ќе бидат и двете задоволни со по бод, освен тоа и ги имам гледано Чесите не играат којзнае што посебно.. премногу држење на топката али без многу шанси, единствено до сега многу среќа што имаа.

Босна на прва кога ја видов 2.8 ми беше бр.1 тип за утре ама Џеко и Ибишевич повредени биле така да без нив ќе се мачат во Израел..

Мораш да играш поголем број синглови, за да се дисперзира ризикот. Со еден или два синглови на ден, тешко ќе оди. Не можеш секогаш да го собираш кремот. Инаку, и јас размислував за двојка на Хрватска.

Чешка-Исланд ќе биде јак меч. Овие првите конечно почнаа да играат нешто во последно време, а Исланд доживува невидена експанзија во фудбалот на репрезентативно ниво. Треба да има голчиња тука.

Сао Паоло и Ривер Плата мислам дека се убај фиксој за утре..и двата тима бркаат титула,играат на домашен терен против далеку послаби противници ..

Мораш да играш поголем број синглови, за да се дисперзира ризикот. Со еден или два синглови на ден, тешко ќе оди. Не можеш секогаш да го собираш кремот. Инаку, и јас размислував за двојка на Хрватска.

Поголем број на синглови е подобра варијанта ама воедно и поризична ако немаш голема банка како мене, ќе ти се погодат неколку дена лоши и ќе отиде цела банка. За почеток ќе пробам вака па ќе видам како ќе оди. Инаку лани пролетта вака со по 1-2 сингла во денот прилично добро ми одеше едно 2-3 месеци ама наместо да зголемувам банка јас трошев за глупости и на крај..

За Италија - Хрватска имај во предвид само дека денеска имало бајги дожд и неможеле дури ни да тренираат поради водениот терен, прогнозата кажува (да и тоа проверив :pos:) дека до 7-8 сабајле ќе врне после сонце. Ваљда ќе го управат теренот до вечерта ама знаејки го фактот дека на Италијанците би им одговарала бавна игра ништо чудно да прават глупости

Сао Паоло и Ривер Плата мислам дека се убај фиксој за утре..и двата тима бркаат титула,играат на домашен терен против далеку послаби противници ..

Не летај превише на вие, имаат многу репрезентативци овие ај во Бразил немаше никој али во Ривер сигурно ќе го нема Гутиерез играше за Колумбија прва постава.

Азербејџан-Норвешка-2
Холандија-Латвиа-1 и 3+
коеф:3.3
Уплата:300
Добивка:1000[DOUBLEPOST=1416133762][/DOUBLEPOST]Турција Х-1 @ 4.65 Спортлифе

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom