Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е тотално погрешно размислување кога е во прашање тенисот. Секој меч си е посебна приказна, Нишикори е скроз различен играч од Федерер така да споредба тука не треба да има. Вакво мислење имаа одредени луѓе во 2009 пред финалето меѓу Надал и Федерер. Еј, Надал играше 5 и кусур саати со Вердаско во 1/2 финале, а Федерер експресно го исплеска Делпо во три сета, изморен е Надал, ќе изгуби дрн дрн јариња. Бап си го плесна и него во финалето и доста луѓе останаа со куси ракави, бар јас што ги знам.Me предомислува фактот дека денес изгуби сет против тенисер кој пред 5 дена му зеде едвај 5 гема.
Така да, на тој коефициент, и ја не би играл против Федерер.
Ден 1, so far so good. Криво ми е што не бев похрабар и не ја вметнав и Хипо 1, ама и вака е одлично.
Баталете тенисите бе, дај кажете од фудбалот која утакмица/тип ви изгледа добра за утре..
Првиот сингл помина а за утре се мислам измеѓу Италија - Хрватска 2 (3.75) или Чешка - Ирска X (3.70), кај Италија нема да играат Огбона, Балотели, Верати, Пирло додека Хрвативе се во фул состав и со оглед на играчите мислам дека се премногу потценети. А за другава и двете имаат 3/3 победи и 9 бода, трета е Холандија со 3 бода па можеби овие ќе калкулираат малце и ќе бидат и двете задоволни со по бод, освен тоа и ги имам гледано Чесите не играат којзнае што посебно.. премногу држење на топката али без многу шанси, единствено до сега многу среќа што имаа.
Босна на прва кога ја видов 2.8 ми беше бр.1 тип за утре ама Џеко и Ибишевич повредени биле така да без нив ќе се мачат во Израел..
Мораш да играш поголем број синглови, за да се дисперзира ризикот. Со еден или два синглови на ден, тешко ќе оди. Не можеш секогаш да го собираш кремот. Инаку, и јас размислував за двојка на Хрватска.
Сао Паоло и Ривер Плата мислам дека се убај фиксој за утре..и двата тима бркаат титула,играат на домашен терен против далеку послаби противници ..