Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нема сеуште коефициенти, баш сега гледав. Инаку, побргу би го одиграл Новак против Федерер, бидејќи знам што точно да очекувам од таков меч. Од лудакот Вавринка никој не знае што може да се очекува.
1.25 ќе е ваљда. Иначе сега сериозен муабет ти правам, стварно треба да тепа Ноле утре, а и вреди да се изигра. Федерер е изморен сигурно после денешниот меч, а и да не е секако Новак е фаворит. Али да почекаме сепак коефициент, да не се изглупираат со некој мизерен коефициент кладилнициве...

1.25 ќе е ваљда. Иначе сега сериозен муабет ти правам, стварно треба да тепа Ноле утре, а и вреди да се изигра. Федерер е изморен сигурно после денешниот меч, а и да не е секако Новак е фаворит. Али да почекаме сепак коефициент, да не се изглупираат со некој мизерен коефициент кладилнициве...

За 1.25 да одиграм против најдобриот играч во историјата? :vozbud: Леле Стефане...

Има некој што не ја фати Македонија денес?

Т2 2.25 локумче беше :)

1.28 за Новак на бе365.
У Копачка 1.30 или 1.35.[DOUBLEPOST=1416094556][/DOUBLEPOST]
Не се нормални, чесен збор. Во Шангај го исплеска како магаре, плус Федерер му е секогаш незгоден на Новак.
А објасни ми колку сакаш да му дадат, 5.50? Погледни ги факторите според кои се дојдени двајцата до финалево, а и нивниот историјат на дуели и се ќе ти стане јасно.

Потценување е ова, јас ќе си изиграм 2:1 во сетови за Федерер.

А објасни ми колку сакаш да му дадат, 5.50? Погледни ги факторите според кои се дојдени двајцата до финалево, а и нивниот историјат на дуели и се ќе ти стане јасно.

Кој историјат? Последните 5 меча е 3-2 за Федерер, последниот меч беше тотална доминација на Федекс. И сега ти мислиш дека е добра идеја да се одигра на Новак за мизерни 1.25-1.30? Премногу дозволуваш да те понесе моментот.

Кој историјат? Последните 5 меча е 3-2 за Федерер, последниот меч беше тотална доминација на Федекс. И сега ти мислиш дека е добра идеја да се одигра на Новак за мизерни 1.25-1.30? Премногу дозволуваш да те понесе моментот.
Два пати во серија го тепа тука во Лондон. Ти реков прееска, во сала каде што нема надворешни услови Новак е апсолутен фаворит против секој тенисер на светот. Го нема сонцето да му смета, нешто што му е најголем проблем кога игра на отворено, го нема и ветерот... Па ја мислам дека не се блесави луѓето да му дадат голем коефициент и да го изедат стапот.

Реално би било 1.70 - 1.75.
јас лично на 1.3 не би играл никогаш против федерер

Два пати во серија го тепа тука во Лондон. Ти реков прееска, во сала каде што нема надворешни услови Новак е апсолутен фаворит против секој тенисер на светот. Го нема сонцето да му смета, нешто што му е најголем проблем кога игра на отворено, го нема и ветерот... Па ја мислам дека не се блесави луѓето да му дадат голем коефициент и да го изедат стапот.

1.25-1.30 на Новак против Федерер е архетип како човек не треба да се клади. Да одам во иднината и да видам дека Новак го добил мечот, кога ќе се вратам во сегашноста пак не би се кладел на тој коефициент за тој меч.

Me предомислува фактот дека денес изгуби сет против тенисер кој пред 5 дена му зеде едвај 5 гема.

Така да, на тој коефициент, и ја не би играл против Федерер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom