epa drugarce trpi...balkanski mentalitet ke zemat kola na kredit za nakraj u nea da ziveat...Ваквите теми ми се многу болни бидејќи имам искуство со изгубен телефон (досега не е најден) и верувам дека за сите ваквото искуство е многу болно. Штедев година и пол со плата од мизерни 8.000 денари за да си го дозволам. МВР нема ништо да направи, но апел до креаторот на темата да се стави на местото на тој што го загубил, да проба да сочувствува и да го врати телефонот. Некој можеби не јадел многу за да заштеди за телефонот.
На што се должи ---->? Не е точно тоа дека Македонија веќе е рамна со Бангладеш, Африка ?
Не е точно тоа дека едвај чекаме да најдеме нешо на улица „бесплатно“, да го ставиме во џеб и да си продолжиме понатака да чекориме, протоа да не го вратиме тоа ?
- Немојте да изигравате чесни и поштени овде. Потајно сите копнееме да бидеме на местото на овој дечкото шо ја отвори темата.
Да, можеби сум добар пример за балкански менталитет, ама кога ја видов темата и некои од мислењата барем се уверив дека сум почовечна од многу луѓе со балкански менталитет.epa drugarce trpi...balkanski mentalitet ke zemat kola na kredit za nakraj u nea da ziveat...
Јас и слика негова би ставил во дневна, да имав.Потајно сите копнееме да бидеме на местото на овој дечкото шо ја отвори темата.
Kolku davash. znaci go proveriv nov e se toИма решение. Иди у тетово и ќе ти го сменат ИМЕИ то одма. Ако сакаш шитни ми го Галаксито
Некогаш чаламот знае да боли. Нема леб да јаде, купил iPhone 6.Ваквите теми ми се многу болни бидејќи имам искуство со изгубен телефон (досега не е најден) и верувам дека за сите ваквото искуство е многу болно. Штедев година и пол со плата од мизерни 8.000 денари за да си го дозволам. МВР нема ништо да направи, но апел до креаторот на темата да се стави на местото на тој што го загубил, да проба да сочувствува и да го врати телефонот. Некој можеби не јадел многу за да заштеди за телефонот.
Штoм е нaјден кaј сoседoт, мислaм декa тукa мoжеш дa гo кoристиш, не ти требa прoменa нa имеиИмам телефон кој е најден ама во Грција не тука кај нас.Ако го однесам да ми сменат имеи ќе можам да го користам без да се плашам да не ме најдат?
Одма ќе те лоцираат. И следно идење у Еу ахахаххахааШтoм е нaјден кaј сoседoт, мислaм декa тукa мoжеш дa гo кoристиш, не ти требa прoменa нa имеи
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Пa oн прaшувa зa тукa дa гo кoристи, не низ еу, тукa кoлку штo знaм немa дa имa никaкoв прoблемОдма ќе те лоцираат. И следно идење у Еу ахахаххахаа