Máquina de Combate
agente secreto
- Член од
- 28 декември 2012
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 29
Serbia - Denmark jedinica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da, ke pises H2 za ako sakas Gibraltar da ne izgubi 10 razlika[DOUBLEPOST=1415983950][/DOUBLEPOST]А како се пишува ова гостите да не изгубат со 10гола разлика хен.2 ?
pa se vodat od megjusebni dueli, polska nema pobeda vo gruzija...Шо им дават 1.95 на Полска бе ..
златна 2ка
zs *najverovatno* ke igrat germancite so 5ti sostav ama i tie se pojaki od gibraltar samo fintata e kolku ke zapnatDeutschland H1 -9.0 1.9 ( а зш да не)
3+Serbia - Denmark 2 3.60
Ви нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!
Daj odjebi bre coeceВи нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!
Ви нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!
Знам дека не сум на вистинско место но ако барем некој можеби ке се сети дека му ги полни џебовите на кладилниците, а ти продолжи со полнење греота се кладилниците сиромаштија голема ги фати...Не замарај во темава со птц глупости.
Навивачко кладење е радост за кладилниците.Serbia - Denmark 2 3.60