НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене не ми е јасно, како можиш во 48 минути да примиш 130 коша? И тоа екипа која атакува на плејоф. :eek:
Скандалозно.
Портланд и така се тројкашка екипа, а вчера ептен им тргна, Лилард се запали, даваше од 9 метри тројки.. Денвер дупки беа во одбрана, Лопез 2-3 пати им ја претрчуваше цела одбрана, пасовите идеа од кош до кош... Плус и двата тима рано шутираа.. Треба да се среќни со 130 примени, зашо Портланд престана да игра во второ :)

Вечер со Булси очекувам прв домашен пораз да имаме..ако тепаме..топ, ќе докажеме дека сме сериозна екипа.

Ги тепаме лагано :cool::icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1415909652][/DOUBLEPOST]
10372522.jpg

Како му стои рептилов:drk::drk::drk:

Последно уредено:
Е уште ова го немав видено. Неам коментар. Браво Мемфис. (Језда чиста кражба на крај али кур ме боли)[DOUBLEPOST=1415944843][/DOUBLEPOST]Волку не бев вознемирен и лут ни после онаа тројка на Хори. Мизерно, мизерно... за тие шо не ја гледаа утакмицата еве хајлајтс од „победата“ на Сакраменто
bike-race-fail-o.gif

Не знам кој да обвинам, Мелоун, Џеј ти, судиите, залудно е. Дејв си кажа
screen_06_32_07_14_11_2014.png

Одбраната на Руди Геј над Ли
dog-chasing-tail-o.gif

Со кое право се нарекувате победнички тим? Срам да ви е.

Последно уредено од модератор:
Околу повредата на Роуз не е ништо страшно, ама не е сигурен за утакмицата во Сабота против Инди.

Derrick Rose says he thinks it was just some cramping in his hamstring, wants to try to practice tomorrow: "I don't think it's that serious"

— Rachel Nichols (@Rachel__Nichols) November 14, 2014

"I think it's minor," said Rose, who was injured when he slipped and fell on a drive late in the fourth quarter.

"I just overstepped. I probably stretched out a little bit more with my left leg and I probably got a cramp in it."

Овие од Филаделфија колку пари ги купиле пуканките вчера во Далас. Срамота.

Ова со Роуз колку и да сакам да размислувам дека ќе се врати појак толку повеќе малериве ми кажуваат дека ако сакаат јак плеј-офф Булс треба максимално да го штедат а и исто да си развиваат варијанта за без него...

Роуз од стакло да беше немаше волку да се повредува. У пичку матер, ко со мочка да е правен.

Имав претчуство дека ќе вратат Мемфис од таа разлика, не за се џабе плејоф тим годиниве, доколку си го средат нападот оваа година ќе стигнат барем до финале у конференција секако.

Ех тие времиња кога Кари беше стаклен а Роуз куцаше преку кој ќе стигни

ke se zalele sakramento....da prokockas 30 poeni prednost dve utakmici po red....treba na psihijatar da idat..

Е уште ова го немав видено. Неам коментар. Браво Мемфис. (Језда чиста кражба на крај али кур ме боли)[DOUBLEPOST=1415944843][/DOUBLEPOST]Волку не бев вознемирен и лут ни после онаа тројка на Хори. Мизерно, мизерно... за тие шо не ја гледаа утакмицата еве хајлајтс од „победата“ на Сакраменто
bike-race-fail-o.gif

Не знам кој да обвинам, Мелоун, Џеј ти, судиите, залудно е. Дејв си кажа
screen_06_32_07_14_11_2014.png

Одбраната на Руди Геј над Ли
dog-chasing-tail-o.gif

Со кое право се нарекувате победнички тим? Срам да ви е.

Не ја гледав утакмицата, ги видов само хајлатсите и незнам дали Мемфис добиле помош од судијата, но срамота е да прокоцкаш 17 разлика на 7 минути до крај, одбраната на Геј над Ли не ја ни коментирам, па да му ебам мајката на 0.4 секунди до крај, доволно е да стоиш до играчот и нема да има време да ја исфрли на време.

Имав претчуство дека ќе вратат Мемфис од таа разлика, не за се џабе плејоф тим годиниве, доколку си го средат нападот оваа година ќе стигнат барем до финале у конференција секако.
Пресилна им е конкуренцијата. Да беа на исток сигурно ќе играа минимум конференциско финале.

Не ја гледав утакмицата, ги видов само хајлатсите и незнам дали Мемфис добиле помош од судијата, но срамота е да прокоцкаш 17 разлика на 7 минути до крај, одбраната на Геј над Ли не ја ни коментирам, па да му ебам мајката на 0.4 секунди до крај, доволно е да стоиш до играчот и нема да има време да ја исфрли на време.
Кога веќе ја сјебаа утакмицата имаше 2 опции: првата Бен да ги погоди двете слободни. Првото го промаши пошто е глуп а второто намерно, ваљда се плашеше Мелоун да не им се деси базер битерот во стил на Тајрик пред 2 год. токму против Мемфис. Но ете им се деси три пати плошо. Втората е класична грешка на Мелоун, све што требаше е да го штити обрачот а не играчот пошо теоретски не можеш да постигнеш џамп шат со 0.3 до крај. Поготово не тројка. Искрено на тимов и 50 поени водство да им дадеш пак не ми е сигурен.

Ужасна трета четвртина. (n)
ДеРоузан слабо, Лаури и Валанчиунас проблеми со личните, а Шпанецот поштено не избуши.(иако на крајот можеше да се случи чудо)

Срамота е ова за Сакраменто бе , 2 текми по ред водат по 25 разлика и на крај губат...може не е возможно за 0.3 секунди така да ја избациш топката ама според тоа колку се трудеа да се вратат Мемфис у утакмицата заслужија судиска помош...алал да им е , и катастрофалната одбрана во последниот напад на Сакраметно...како можат така да дозволат цепелин...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom