Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја овој викенд тешко да можам, ама од следниот би требало. Ај коа ќе се договараат ќе им пишеме дека ќе дојдеме. :D
Ајде важи, не ми се иде мене сам пошто не познавам никој.[DOUBLEPOST=1415749201][/DOUBLEPOST]
за играње 90% ќе играме ....@TheWhiteMamba ќе ни го закаже за редовен недела од 4 во блаже коневски во аеродром..пошо има заинтересираност... Башка таман @Џонтра Волта ќе дојде да му објаснам зашо комити не идат на жрк... :D
Готово бе, против тебе и Кембав играм.
Стефан Рики и Реџа од моја може?

Последно уредено од модератор:
Ајде важи, не ми се иде мене сам пошто не познавам никој.[DOUBLEPOST=1415749201][/DOUBLEPOST]
Готово бе, против тебе и Кембав играм.
Стефан Рики и Реџа од моја може?
Ќе видиме бе зависи кој друг ќе дојде :D иначе стефан не го давам пошо одлично дуо сме во напад ...ќе ни се руши концептот на играта :D

Знам оти само безвеза пишувам на темава, ама наредната Недела скоро сигурно идам и јас. :D

Ќе видиме бе зависи кој друг ќе дојде :D иначе стефан не го давам пошо одлично дуо сме во напад ...ќе ни се руши концептот на играта :D
Добро бе заедно ќе играме.
Ама ако се спукаме како Боер и Даер од Њукасл, шо праиме тогаш? :D:D

Сте забораиле изгледа колку сум добар, ќе треба да ве потсетам.

Страшно каква заинтересираност има за нашиве дуели еј, само уште да таксаме со SKY некој multy year, billion euro contract за пренос и ја наредивме. :cuc: :drk: :vozbud:

Џонтра,

Ја и Кастиел сме тандем снова. Сеоски Икарди и сеоски Инзаги. Јас ќе пробам да шутнам јако, нормално ќе промашам и ќе лази топката по земја, некако ќе се истркала до Кастиел, овој или ќе ја промаши и ќе влезе во гол или ќе го погоди во гз и ќе влезе во гол. Али маме ебаваме како и да е. :cool: Добро он и кафичи ебава, пошо знае да влезе у нив ако се затрча. :LOL:

Абе дај пишете што опции има за фудбалче терен вс цена
Иначе неможам оваа недела ама може од наредната да се организираме плус осим мене веројатно ќе има и заинтересирани други пример @Stefan-kobe @karamela123 уште еден од форум а веројатно и сладоледот така што ќе може да се организира повеќе ама споделете и цени за да се организираме и на тој дел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom