Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каква е логиката на ист талон да ставиш коефициент 30 и коефициент 1.18? Тоа само Драгонски може да го прави.
Ако го фатиш преминот ќе си каснеш од таквото ако паднеш на 1.18. А разликата во вкупниот коефициент е мизерна. Подобро стави уште 18 денари на талонот.
А ако ти кажам дека не ја примаа сингл?

А ако ти кажам дека не ја примаа сингл?

Не знам тоа, не уплаќам во нашите кладилници откако го воведоа данокот. Отвори еден акаунт на било која он лајн кладилница и нема никој да те заебава со вакви глупости.

Последно уредено:
Не знам тоа, не уплаќам во нашите кладилници откако го воведоа данокот. Отвори еден акаунт на било која он лајн кладилница и нема никој да те заебава со вакви глупости.
Се дури не те вкопаат па да платиш и данок и казна[DOUBLEPOST=1415736357][/DOUBLEPOST]
у моцарт и спорт лајф мислам вака не примаат па мора да врзеш уше една ама затоа у копачка може
Примаат само шо треба минимум 100ка да уплатиш

Чуството кога цела англија конференција премиер спие и има само еден гол кој што те ебе тебе.

Се дури не те вкопаат па да платиш и данок и казна

Како ќе ме фатат? Повлекувам со Скрил картичка, никој нема увид во моите сметки. Можат да ми плукнат под џамот...

Како ќе ме фатат? Повлекувам со Скрил картичка, никој нема увид во моите сметки. Можат да ми плукнат под џамот...
Oвие од Владава се во состојба дете од мајка да украдат не па данок да не наплатат ако се запнат ке видиш дали можат или не

Oвие од Владава се во состојба дете од мајка да украдат не па данок да не наплатат ако се запнат ке видиш дали можат или не

Сериозно, како? Ќе се јават во Betfair, Pinnacle, или кај кинезите SBO, 188bet и ќе прашаат дали имам сметка таму? :) Сигурен сум дека ќе им кажат. :icon_mrgr: Можат да се запнувааат до мила воља, потполно сум безбеден се додека повлекувам преку Скрил картичката.

Сериозно, како? Ќе се јават во Betfair, Pinnacle, или кај кинезите SBO, 188bet и ќе прашаат дали имам сметка таму? :) Сигурен сум дека ќе им кажат. :icon_mrgr: Можат да се запнувааат до мила воља, потполно сум безбеден се додека повлекувам преку Скрил картичката.
Парите од пр.бет365 на скрил па после на картичка така нели ?

синоќа приметив огромна разлика во коефициенти помеѓу бет365 и корал на 2-3 натпревари во живо, на пример по завршување на првиот сет на еден тениски меч со вложени 100 евра можеше да се извадат 15 евра сигурна добивка
Untitled11.png
Untitled12.png

принтскриновите се направени во исто време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom