- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Од оваа прогресија коса ми побеле у курац,се до последна рука стигам
Ајде Гомел уште 1 гол
Ајт у курац,така ме испоти Барса и Саутемптон во саботата па Псж во неделата сега оваа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде Гомел уште 1 гол
Ајде Гомел уште 1 гол

Ке тепат беVef Riga [emoji35] [emoji35]
cim se blokirani nema da vlezi niedna . sve se to pilistari,decina sho sekoj den postirat po 1000 takvi utakmici i nikako da pogodat barem 1 edna vo grupata, tipovi predlozi na fb. ja ne frlam ni 20 denari na ovie glupostiElgin Annan 1-2
barnet Torquay 2-1
gateshead Lincoln 2-1
вртат утакмициве по фб, сите ги блокирале уште ако не испадне ниту една![]()
Секогаш кога губам правам поправно 6 или 7 коеф со 100 влог..барем ги вадам сепак...Зошто играте на овој начин не можам да сфатам... твои пари се како сакаш играј ама пак бе да играш 7 утакмици за да направиш 3 коефициент и ако те заебе да те заебе 1.10 квота е тоа не ми е јасно .. Како прво со последните пари никогаш не се игра во кладилница , да бев на твое место не би ги играл овие па макар и да имаат во тимовите по еден роналдо и меси за да дает гол ..
Денес си направив еден тикет од денес и утре 140 коеф со 60 денари 8600 носи .
Мареј - Раонич ми е 2 денес , нешто видов дека мареј имал повреда на грбот нешто а овој коњов е во форма сега ништо чудно да го истапша денес на мареј.
јас не ја уплатив зашо беше у копачка 2коеф у спорт лајф блокиранапо нетов се збори за Gateshead 2-1, кој сака нека ја уплати

cim se blokirani nema da vlezi niedna . sve se to pilistari,decina sho sekoj den postirat po 1000 takvi utakmici i nikako da pogodat barem 1 edna vo grupata, tipovi predlozi na fb. ja ne frlam ni 20 denari na ovie gluposti
voopsto ne se potceneti, vrska nemaat sezonava Lejkersi samo Kobi im igraАјде кој прати НБА мислење.
Не мислите дека Лејкерси се потценети Х2 и прилично сигурна?
исто Оклахома 2 и Сакраменто Х2

Елџин 1-2 30.00
Алоа 2+ цела 1.18
100/3200