Најголема модна утка

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
justembarassing_thumb.jpg

janetSPDM2105b_468x522.jpg

Najiskreno naj minus od se mi e SATEN....:S:S:S:Sbljak,ne se sramam da kazam deka imam i ponekoj takov partal vo garderober,ama prasina mi ima fateno def. :kesa:Sepak site imame razli4en vkus,stil itn...

nekoi luge ednostavno ne gi biva za stilisti :)
ima mnogu raboti sto moze da ispadnat za modni utki a i mnogu znaci koj kako toa go nosi i kako mu stoi
i najpoznatite iako imaat milioni ne znaat ubavo da se oblecat

maria-dedeiross05190702.jpg

Што е бе ова што го прибрала оваа? Чанта ли е тоа? :tapp:

Еве уштеееее :vozbud:

Kristen%20Vangsness-CSH-041810.jpg
:drk:

jlo.jpg
siennamiller.jpg

lilycole.jpeg
phoebeprice.jpg

Mischa%20Barton-TYG-000871.jpg

greenoscarsmollysims.jpg

nm_olsen_080430_main.jpg
се пореметила

ap_lohan_080430_main.jpg

nm_hill_080430_main.jpg

ap_thurman_080430_main.jpg

ap_stone_080430_main.jpg
коса :pos:

ap_paltrow_080430_main.jpg

лелеее страшно!!! џабе им се и пари и се...
јас не обожавам сатен ама воопшто,златно исто во никој случај не би ставила на мене,сребрено почитувам само како детал(ланче,алки,каиш)... светкави блузи исто во никој случај! бели чизми...:kesa:топуци,апостолки со штикла... има уште ама ај...

1.црвени кожни чизми , помаранџа капри со струк до мишка и плава маичка со розеви букви (маицата:кратки ракави и недај боже отворена напред малце)

2.као беше една типка облечена за искачање: бордо штикли позајмени од баба и (ама стварно) бели цефка панталони , маица по кимоно со напред мачено Кити ,маицата беше подолга доле ко фустанче (иначе црвено со бело) .и одозгора тексас јакна

3.исто за искачање спремна девојкава у колосеум ја видов : едни бели пантолони со циклама и зелени цветови (порано ги носевме ко мали хит беа ) , пикнати у кафеави чизми и нормално црна ташна и тегет маица по долги ракави напред задтворена и пишува love со бели букви

4.плави патики оние скримки .бели хулахопки . кратка сукња, плетена. иначе боја небесно сина со бело и црни цвекиња као шари. горе -бела ролка по кимоно и врз неа маица со долги ракави у линии плави и црни

ми текнуваат уште фешн моменти али ми се спие :) ај утре :)

siennamiller.jpg

Забавно е, опуштено е, природно е. Зошто да не?!

lilycole.jpeg

Модна утка? Не би рекла..

Mischa%20Barton-TYG-000871.jpg

Баш е тренди комбинацијава. Чизмите се супер, мајчето разбива монотонија, тесни фармерки.. Убаво е.

greenoscarsmollysims.jpg

Што е толку лошо на сликава?

nm_olsen_080430_main.jpg

Не верувам да се пореметила, туку во нејзиниот стајлинг има голем процент на ориентација кон нешто кое го искажува преку облеката. Ако во облеката е присутна душата во големи мери, оправдувам се.
ap_lohan_080430_main.jpg

Се сложувам за ова со тебе, ИУ!

ap_thurman_080430_main.jpg

Слатко, прибрано, ненападно.

ap_stone_080430_main.jpg

Косата и е преубава и и стои на годините, фустанот, и физиономијата.
ap_paltrow_080430_main.jpg

Gwyneth е модна икона. Таа не прави модни утки. Колку и да и љубоморам поради мажот, морам да и го признаам тоа.

незнам како да се изразам..нешо во стилот спонзоруша ...се знае шо се подразбира под такво облекување..
то ми е најголема модна утка..

1.црвени кожни чизми , помаранџа капри со струк до мишка и плава маичка со розеви букви (маицата:кратки ракави и недај боже отворена напред малце)

2.као беше една типка облечена за искачање: бордо штикли позајмени од баба и (ама стварно) бели цефка панталони , маица по кимоно со напред мачено Кити ,маицата беше подолга доле ко фустанче (иначе црвено со бело) .и одозгора тексас јакна

3.исто за искачање спремна девојкава у колосеум ја видов : едни бели пантолони со циклама и зелени цветови (порано ги носевме ко мали хит беа ) , пикнати у кафеави чизми и нормално црна ташна и тегет маица по долги ракави напред задтворена и пишува love со бели букви

4.плави патики оние скримки .бели хулахопки . кратка сукња, плетена. иначе боја небесно сина со бело и црни цвекиња као шари. горе -бела ролка по кимоно и врз неа маица со долги ракави у линии плави и црни

ми текнуваат уште фешн моменти али ми се спие :) ај утре :)

...
5.Црвени старки, црни пантолони, портокалова дуксерица со сите можни бои на нејзе (освен претходно набројаниве), тегет ролка....

6.Кафеава дуксерица со некој грди шари, портокалов каиш, сиви пантолони едни провиснати, црвени патики...

7.Виолетови пантолони, црна ролка, тегет мајца врз ролката, кафеави патики....

8.Жолта ептен дреч со биолетови и сини геометриски фигури, златни балетанки, и фармерки некој глупи....

9.Кафеаво болеро, црни пантолони, блуза сиво со тегет, црвени старки...

10.Виолетова дуксерка со сини срциња, кафеави пантолони широки и месо боја старки со некој монисти од оние бебешкине големи испопикани по врвците...

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

погоре наведениве комбинации се ЗА ЖАЛ присутни во околинвава и предизвиквет повраќање :pov:

шпиц стикла у комбинација со мрежеста хулахопка, плишана облека и облека која е преукрасена со монистри и шљокици...

ПОРТОКАЛОВООООО!!!!!!!!!:tapp:

ииииии општо златно,ко лампион:tapp:
и комбинација црвено жолто (јес дека си ја сакаме државава али,немора знамиња да бесиме на нас) леле уф за темава има 1001 и назаД да се збори

Се што е модна униформа, е тотална утка колки да изгледа добро - џабе зашто секоја втора девојка или дечко. А ептен беше утка пред некоја година (можеби 7-8, не се сеќавам добро) кога ИН беше розевата боја и се мораше на девојката да и биде во еден тон и тоа РОЗЕ!!!!!!!!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom