- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.592
- Поени од реакции
- 119.661
Има некоја игра над 0 голови, а ако заврши 0-0 да ти ги вратат парите пошо си греота?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да имаше таква игра сигурно би давале пари назад само на завршен меч...Има некоја игра над 0 голови, а ако заврши 0-0 да ти ги вратат парите пошо си греота?
Еве јас ти се нудам да ти ги вратам парите, ако и само ако вечер сум добитенИма некоја игра над 0 голови, а ако заврши 0-0 да ти ги вратат парите пошо си греота?
Копачка ти си?Еве јас ти се нудам да ти ги вратам парите, ако и само ако вечер сум добитен![]()
Копачка ти си?
Таман работа да ме сожалува.Не. Си се препознал... и не е само Копачка да те сожалува ре![]()
Има некоја игра над 0 голови, а ако заврши 0-0 да ти ги вратат парите пошо си греота?
Ќути,ниедно не издржа^
Како си помина со магарињата бе машко?![]()
![]()
![]()
А МЗТ па знаат кај тераат.Пробајте...
Ла Риоја-Барса -63.5
Пичка му матер,не е ова кошарка...
Колку толку некое дерби е,треба ништо да не фатат голманите за да префрли+,иако Ла Риоја игра брзо,и би требало д аима голови..
Сепак не ми се верува да паднат 64 гола..
Многу се во секој случај...
Битигхајм-Либек..хен 1..
За опстанок се домаќините,сега со Станиќ и Празник се сосема друга екипа...
Би требало да се држат дома,иако Либек е фаворит....
Ловен-Лемго +58.5..
Многу голови дава Ловен сезонава,а богами и Лемго...
Ако префрли Ловен над 32,33 колку шо им е просекот би требало да оди +..
Добро е да се проба и Т1 +2.5...
Партизан-Мзт...хен 2
Партизан не знаат кај тераат,би требало Мзт да пружи некоја солидна партија...од кој стигна изгуби Партизан,одвај со Металац тепаа,не би требало Мзт да се избрукаат како со Крка...
Zad Mzt stoi drzavata.А МЗТ па знаат кај тераат.
Zad Mzt stoi drzavata.
I da uzgubat vecer,pak sluzbeno ke tepaat,pa vidi tie sea.![]()
Да да ова Мак првенство е па службено ќе тепаат.
Најсигурен 1 е вечер Партизан, МЗТ ниту има тим ниту тренер ниту знаат кај тераат.
Тоа башка, али зборам моментално. За хендикеп не знам, 8.5 е заебана граница, може цела утакмица 20 да водат па на крај до опуштање да дојде и да падне под 10 разликата, ама дека ќе изгубат тоа секако.Демек кога имавме перфекција беше играта.