Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
зар нема да тепа утре Саутемптон ?? каков коефциент му дават 1,50 во Спортлајф.. ова мора да се врзи со некоја друга, на пример Манчестер Јунајтед.. али сега кога се нема пари , со прст во уста :нинџ::sleep:

Повелете линк од еден „мајстор“ али стварно е мајстор. Има и негов форум каде што влетуваат доста добри инфо.
Типов е стварно мајстор али МАЈСТОР
Овој има можеби најлоша репутација од сите типстери воопшто низ форуми Македонец е али ја од шо сум бил по форуми и остали форуми шо сум следел како пес го бркаат и ИЧ го нејкат

Nedomakin si ako go igras junajted vo livce :) sautempton mozi bomba da e utre, zato takov koef. Mu davat redno e da kiksnat, igrat mn ubav fudbal ali na 1.50 baern da igra ne go pisam ne sautempton

:pos:

А јас па ги пишав и Холанѓаните и ме заебаа само Јонг ПСВ за 1600. Педерска работа еј. Глуп сум ептен еве и на темава пишав оти 7 ќе испаднат ама мораше и за Холанѓаните да се фатам. :facepalm: И штета што не си уплатил, ќе требаше да ме частиш после. Бар частовка да добиев ако не нешто друго. :icon_mrgr:
Абе и холанѓаните влегуваат. Ќе мора наредно коло да направиме една комбинација француско холандска и да фатиме. А за денес јбг. Мада кога ќе размислам подобро ако уплатев немаше да влезат така да не ми е криво.

море и те како ми е криво ќе си пукнам :mad:[DOUBLEPOST=1415407527][/DOUBLEPOST]
зар нема да тепа утре Саутемптон ?? каков коефциент му дават 1,50 во Спортлајф.. ова мора да се врзи со некоја друга, на пример Манчестер Јунајтед.. али сега кога се нема пари , со прст во уста :нинџ::sleep:
Ги пишав двете. За Саутемптон се двоумев оти ќе кикснат кај и да е ама си викам уште утре ќе тепаат на наредна ќе губат од Вила. Овие пак 6 со ред губат како мисири. Уште утре ако изгубат,(а Сотон тепа) наредно коло со Саутемптон чист 1.

Саутемптон и мене ми е малце сумлива со оглед на тоа што е ред да кикснат веќе, ама Лестер од кој се не изгубија последните утакмици. Мислам дека ќе тепаат и оваа Сотон и така и така после им следуваат ептен заебани утакмици, па мора да искористат до крај. :D

Za utre celzi 2 singl ! Vakov koef. Ne se propusta, celzi kolku so go pratam na sekoe derbi prv dava gol imame sansa da se pokrieme makar so mislam nema da ima potreba. CHELSEA ALL IN !!!!

За утре, би пробал.

Мелбурн т2 @ 2.05
Mелбурн 2&3+ @ 3.30
Мелбурн 2-2&3+ @ 5.35

Гостите играат во фантастична форма, имаат 7 различни стрелци во првите 4 меча од сезонава, им се враќаат Бериша од повреда, прв стрелец во тимот, потоа нашиот Георгиевски и Лејџер, исто битен играч.

незнам зошто вака размислувате.. во животна форма се Саутемптон, и сега дома наместо да си зема слатки 3 бода, зошто би кикснал кога сите се мотивирани.. не верувам да кикснат, а коефциентчето е 5ка :) затоа и не фајќаме ние, си викаме е да бе 5-6 пати се` тепат, мора сега да кикснат и се случува спротивното :D понекојпат е така, ама многу ретко..

Vo forma se I treba da pobedat, se slozvam ama koef. mi dupi oko nekako plus najigrana e sautempton vo anglija za utre daj boze da pobedat I tie srekni I nie :)

Минхенгладбах да го тепаат Дортмунд 5 коефициент, валуе бет или не баш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom