iLoveРАКОМЕТ
kajganer
зар нема да тепа утре Саутемптон ?? каков коефциент му дават 1,50 во Спортлајф.. ова мора да се врзи со некоја друга, на пример Манчестер Јунајтед.. али сега кога се нема пари , со прст во уста 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типов е стварно мајстор али МАЈСТОР
Абе и холанѓаните влегуваат. Ќе мора наредно коло да направиме една комбинација француско холандска и да фатиме. А за денес јбг. Мада кога ќе размислам подобро ако уплатев немаше да влезат така да не ми е криво.
А јас па ги пишав и Холанѓаните и ме заебаа само Јонг ПСВ за 1600. Педерска работа еј. Глуп сум ептен еве и на темава пишав оти 7 ќе испаднат ама мораше и за Холанѓаните да се фатам.И штета што не си уплатил, ќе требаше да ме частиш после. Бар частовка да добиев ако не нешто друго.
![]()
Ги пишав двете. За Саутемптон се двоумев оти ќе кикснат кај и да е ама си викам уште утре ќе тепаат на наредна ќе губат од Вила. Овие пак 6 со ред губат како мисири. Уште утре ако изгубат,(а Сотон тепа) наредно коло со Саутемптон чист 1.зар нема да тепа утре Саутемптон ?? каков коефциент му дават 1,50 во Спортлајф.. ова мора да се врзи со некоја друга, на пример Манчестер Јунајтед.. али сега кога се нема пари , со прст во уста![]()