Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
А да не дискутираме дека кога ги пуштија блок влезниците, имаше само некои посрани места од страна и централните места воопшто не ги пуштија во продажба.[DOUBLEPOST=1415310337][/DOUBLEPOST]
Не се девојките криви што има дегени во управа.
Абе јасно ми е, ама стварно ме изнервираа.

А да не дискутираме дека кога ги пуштија блок влезниците, имаше само некои посрани места од страна и централните места воопшто не ги пуштија во продажба.[DOUBLEPOST=1415310337][/DOUBLEPOST]
Абе јасно ми е, ама стварно ме изнервираа.
Знам, исто е, нема место на интернетов кај што немам пројадено трици за лешперите :) едноставно не може некој со трето одделение да биде во управа на клуб.

Можело и полошо, со секоја купена кутија цигари гратис карта. :D

Срамота за тие што купија сезонска и од најверни испаднаа најизиграни со ова. Брука невидена. Се надевам во наредните денови некако ќе компензираат зашто е срамота некој што одвоил 900 денари за карти сега тие карти за скоро бесплатно да ги делат.

Убаво кажа членот, нека идат во Веспрем на часови за тоа како се гради однос со фанови.

CV5g6i3.png

Ќе средат бе имаме овде од управа луѓе ќе пренесат :)

Не ги плукајте ракометарките они барем за ова не се криви. Ако и за тие пари со Подравка се глупираат удри ги @pi-lif со столче жити горнион.

Мене не ми е до парите, една кафана е тоа, цигари за една недела ебате, мене како екс спортист ми е мерак што во државава конечно нешто се прави за спортов ама иритира што неспособна раја ги кочи некои работи да бидат подобри, многу подобри. Не се мисли на цел пакет како спортски клуб, кога реализираш идеја реализирај ја до крај, а не половично и селски, македонското да се истакне. Професионалност 0, организација па - 1.
Те раскинуваат договори, те праќаат на операции, те едните без пикер останаа, другите без десен бек а сезонава непочната, те карти вака па онака, далеку сме и од Веспрем и од Ѓер и од Будуќност и од бундеслигашите и од ПСЖ и од св. ПСЖ.

Мора и они нешто да работат не бидете злобни. Било каде шо има врска спорт спорт нека го губи времето.

Дали го видовте последното соопштение? Па ова е бетер од луд јебе збуњеног!!!

ZRK VardarДраги подржувачи, пријатели и
критичари.
Ви благодариме на коментарите во однос
на натпреварот од Лигата на шампионите
помеѓу екипите на ЖРК Вардар и Подравка.
Сите оние лица кои имаат купено блок
влезници се за 3 натпревари.
Натпреварот помегу ЖРК Вардар и
Подравка бидејки не наиде на голем
интерес од публиката заради
динамичниот спортски календар, но
сепак овој натпрвар е од исклучителна
важност. Спонзорот на клубот Betcity е оној
кој ги откупи влезниците од Спортскиот
Центар ЈАНЕ САНДАНСКИ и ги дели на
корисниците на услугите од Betcity. Ова не
е за осуда туку е чин со кој еден од
спонзорите сака да помогне кон подршка
на нашите ракометарки кои го освоија
3-тото место Во Лигата на шампионите, а
оваа година амбициите се за финалето.
Никој во оваа ситуација не е оштетен,
туки ова е само еден придонес кон
клубот.
Им благодариме на верните подржувачи
на трибините, а клубот никогаш нема да
ги изневери Вашите очекувања.

На пример Леа кога би и раскинала договор на Татарката тогаш би ја натерала да се потпише на лист кај шо пишува РАУС! :icon_lol:

Ќе им простиме Булатовиќ и Локе ако ги потпишат :icon_mrgr:

На пример Леа кога би и раскинала договор на Татарката тогаш би ја натерала да се потпише на лист кај шо пишува РАУС! :icon_lol:

Леа да е во управа:

- Тата ја шитка на Косово
- Доживотен бланко договор за Леки
- Јованка во втор тим
- Статуа на Кастратовиќ пред влада
- Во прв ред публика рандом форумџии со палки што ќе делат воспитни ако се спрдава некоја
- Вето на било каков контакт со Аморим, трансфер да не прајме муабет
- Бегоња и Портјанко пензија
- Кликовац на приватна клиника за лечење агресија

@leandra погодив? :D

Последно уредено:
Истепајте ја директорката на Јане Сандански! А способно е девојчето, али економист е по професија.

Ги гледав сликине кај шо се сликала на претпоследна страна, сакав да прашам дали е тоа утрината кога се прибирала дрво пијана?[DOUBLEPOST=1415312774][/DOUBLEPOST]
Ќе им простиме Булатовиќ и Локе ако ги потпишат :icon_mrgr:
Зш оваа Булатовиќ нејќе кај нас? Шо сака?

Истепајте ја директорката на Јане Сандански! А способно е девојчето, али економист е по професија.

Ги гледав сликине кај шо се сликала на претпоследна страна, сакав да прашам дали е тоа утрината кога се прибирала дрво пијана?[DOUBLEPOST=1415312774][/DOUBLEPOST]
Зш оваа Булатовиќ нејќе кај нас? Шо сака?
Сака, и ние сакаме, ама голема плата има. :)
види погоре едитирав :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom