На скриената камера девојката НЕМА силикони туку природни побајаги големи гради. Види ги подобро. Затоа те прашав каде виде силикони и кој рече дека тие се некој репер за убавина и привлечност.Од скриената камера посочив да се запримети само реакцијата на мажите која што во случајот со ализе ја немаше. На Ализе јас не и најдов мана туку ти ја посочив Моника Белучи како дефиниција според мене, на привлечна и сексипилна жена. Ти не ми одговори дали тебе ти е привлечна или можеби мислиш дека е дебела.
Ќе го напишам повторно цитатот од викенд на мртовци кој во мојот прв пост на оваа тема го наведов и како мој личен (приближно ист) став по ова прашање.
„Е вакви сакам бе... црни згодни еблести што се вели... додуша не се гледа дали има цицки... а жена без цицки ебати жената... ама пак би и го свирнал двапати“
Никаде јас не реков оваа чини оваа нечини. Јас не бев тој што генерализира „секој што не му се допаѓа ова е педер“. ЈАС не пишувам така.
Не се секирај не се навредив или нешто слично, него ме мачиш сеа да се дообјаснувам бидејќи очигледно не си ме разбрал.
На моето „Барај педери меѓу тие што неќат цицки“ ми фали „тие друго сакаат“ се подразбира што.
Стрејт мажите сите сакаат цицки, некој сака: поголеми некој помали, некој јаболковидни некој крушковидни, дињи лубеници ... имаш секакви вкусови, а за нив не се дискутира.. нели?
Тебе Ализе ти е идеална мене ми е „слатко мало“ , идеална ми е Моника. Разлика во вкусови разлика и во генарција и то е то.
Педерите сакаат мажи, а мажите немаат цицки имаат длакави гради. Појасно е сеа?