Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не прашував лично за мене, туку за една постара особа на која и треба грејно тело.умре времето на термопечки не се исплатливи јас имам дома за украс ми е ако сакаш ке ти ја продадам , само инвертер е лекот ама добар инвертер да те згрее како што се toshiba'mitsubishi,gree . јас кога ја користев термопечката само дебели сметки плакав а да не зборам ако ја пуштиш да испушти топлина отиде за 15 минути
Ако не се снајдете со термо печка пролистај го ова пред некој ден го читав, наводно конвектор (со вентилатор) подобро и побрзо греел од панелка, колку е точно незнам.Не прашував лично за мене, туку за една постара особа на која и треба грејно тело.
Чекај сега ова последнава корекција е за Гри-Мак, или за Зорба.Тоа се цени што ги нуди Gree Mak...hansolot 12 e со цена 47500 без монтажа + 70 е монтажа, hansolot 18 ка е кај нив со монтажа 58000 ден. Благодарение на овој форум јас го најдов бројот на Зоки Зорба и го прашав за цени и тој рече вака: .hansolot 12 ми ја дава за 46000 со монтажа а hansolot 18 ка 49000 со монтажа.
....Форумџии морам да се корегирам со цена за hansol 18 ка во Gree Mak e 59900 + 80 е монтажа
greenje podrazbira greenje na onoj del od kukata ili stanot koj sakash NO NAJCESTO KOJ MOZESH DA SI DOZVOLISH da go greesh. NAJEKONOMICNO GREENJE E TEMATA I batka KANO ne e promasheno. I jas sakam da imam VOLVO najnovo pred zgrada (ili kano sistem za greenje plus kamin za kuropek i uzivanje) ama NE MOZAM DA SI DOZVOLAM. Zatoa batka onak se e vo red so temava i postovite. Zdravje vo ovaa drzava odamna sme zaboravile. Zdravjeto e kompletna sostojba na covekot (dushevna, finansiska, ANTIPESIMISTICKA.....)ја читам темава и неможам да верувам што се прочитувам во нејзе... луѓе.. мислите ли вие на своето здравје? плус давам предлог да се смени делот од насловот кај што пишува греење во ПРИГРЕВАЊЕ... 99% сте удриле дискусија на клими... клима па клима... стигате до баснословни суми за клими во некои постови, суми кои ни под разно нетреба да бидат дискутабилни за ЕДНО ГРЕНО ТЕЛО ВО ЕДНА СОБА-ПРОСТОРИЈА...
греење подразбира греење на цел стан-куќа... со клима не е греење... со клима е пригревање...
Не ставаш линк до твојот сајт ?
не се брои мојата во клими обичен нео уред купен 15К пред се за ладење ама топло е кај нас цела зима па затоа врши работа и за греење сега за сега во соба од 20м2.Пред малце командант Марк напиша дека се грее на 24, ја на 23-24....може значи....на што клима си ?
Kako што ти кажав толку пати досега, се е тоа убаво што ти со 15 илјади ден. уред се грееш (иако и за тие пари имаш милион пати подобри уреди од Нео).не се брои мојата во клими обичен нео уред купен 15К пред се за ладење ама топло е кај нас цела зима па затоа врши работа и за греење сега за сега во соба од 20м2.
Овој текст воопшто не треба да се закачува овде затоа што младичот што го напишал, не потрошил ни половина час во истражување, за да добие барем малку предзнаења на темата. Вредноста на овој текст е НУЛА.
Дали некој оваа сезона купувал пелети?
Како се движат цените?
Има ли сега понуда на пелети?
во право си за се што кажа, проблем е што пред 2-2ипол години кога го зедов ова неото не го пратев форумот па немав претстава оти толку убаво греат инверторите.Ајде да видиме дали сум во право, кажи кој модел ти е Алфа Пламот, и кажи колку квадрати е просторијата каде е таа сместена (може и висината на плафонот да ја кажеш).