Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да однесеш во црква едно кило зејтен. Шалке не заслужи пола гол а не па два.

Еве примија уште еден, кур ти чуе! :D

Иначе, на друго ги имав:

Баерн - Рома 1 0-2
Ајакс - Барса 2 0-2
Шахтјор - Бате 1 4+
и Сити - ЦСКА 1 4+ :pos: :facepalm:

Да ти ебам мртвилата, ви викам дека од Пелегрини не бидува тренер за јака екипа.

Глупача у кладилница место 2-1, Фулам ми ја пишала 1-2.
За нејзино добро се молам да не излезе 1, оти или че ја тепам или че ја ебам, а ја жени не тепам :)
Че падне секс кога нема пари а?

Ubavo mi reche drugar na golovi da ja igram City, CSKA davaat golovi vs site mentalni se. Ali ajde, pishan tiket na 5 minuti, toa e. Nego pa Roma GG go padna, a mu rekov nema gol da dadat :rolleyes:

Го знаете моментот кога додавате некоја утакмица со помала квота чисто да стигнете до одреден коефициент ? И онака само таа ве заебува ?

А пази Сити ги избегнав пошто ајде будали се они не се знае можда нема да тепаат..

lXO2Fvr.png

Го знаете моментот кога додавате некоја утакмица со помала квота чисто да стигнете до одреден коефициент ? И онака само таа ве заебува ?

А пази Сити ги избегнав пошто ајде будали се они не се знае можда нема да тепаат..

lXO2Fvr.png
Си фатил некогаш?

Многу пати.

@Џони Вајсмилер Фала за лајкот само ти знаеш како е да те заебе најмала квота :D

Многумина знаат ама не се изгореле колку мене,на дупла шанса и на 2+ милијарда пати и тоа онака најнесреќно шо можи а Ставрогин секогаш коќе ме сретни ми вели да не играм такви глупости и јас пак..затоа мајката ми ја ебаа кладилниците

lXO2Fvr.png
jas ja pisav tuka na forum 5+ za sporting da si ja prepisal :P

Овој лапачутачуталапа овјавил во темата добивка страв ми е да отворам да не ме тресни некој инфарк.

Al.Jefferson 19.5 +
Coussins 21.5 +
Anaheim 1
Betcity 6.4 koef uplata 500den

Многумина знаат ама не се изгореле колку мене,на дупла шанса и на 2+ милијарда пати и тоа онака најнесреќно шо можи а Ставрогин секогаш коќе ме сретни ми вели да не играм такви глупости и јас пак..затоа мајката ми ја ебаа кладилниците
Стефан знае со Надал :D

А бе тоа е..кога не те сака среќата...ПСЖ да ја играв 2+ цела немаше да ја фатам :D

Messi x 2 ...

На здравје кој испрати ...
Те испратив и ја врзав со Шахтјор исто двоен стрелец ама како по обичај на вакви стадов само 60 ебани денари а таму кај шо стадов 200 300 500 итн пагам како круша и да е уште потрагично истово ми се дешават последниве 3-4 дена ваквите квоти ги факам полесно од другиите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom