Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ова праќа јасна порака до другите тимови да влезат посамоуверено во мечевите со Арсенал.
Слично нешто како лани на Јунајтед што им се дешаваше.
тоа никогаш не бил наш проблем, секогаш против нас играле со 110% од своите можности

Да бидеме реални, поразов освен јавен срам и понижување нема никаква вредност и значај, и со победа и со реми пак ќе си бидеме втори во групата, така да нека тепаат сега во ПЛ и нека не му ја мислат многу

Не. Ова значи многу повеќе. И тоа ќе го осетиме во некој од мечевите од ПЛ, само прашање на време е кога.

Не. Ова значи многу повеќе. И тоа ќе го осетиме во некој од мечевите од ПЛ, само прашање на време е кога.
Што значи повеќе од тоа што до сега го видовме во ПЛ, и до сега игравме нерешено 3-4 натпревари на домашен терен и тоа со тимиви кои што требаше да ги тепаме (Хал, Барнли, Тотнем и сл.)

Ова праќа јасна порака до другите тимови да влезат посамоуверено во мечевите со Арсенал.
Точно така
Ама нас ова ни се случува 8-9 години во низа, и никој од клубот кур не го боли, одма после првата победа ќе се заборави и носко ќе ја изврти тезата како имаме одлична одбрана оти нели. cleen sheet сме напраиле. Преку се ми е дојдено од вакви срамни изданија. Пред некоја сезона Њукасл ни се врати од 4-0 на полувреме, да не зборам за Тотенхем. Неможам ни да замислам истото да им се деси на Челзи уште помалце на Јунајтед од Фергусон
Срамно е

Точно така
Ама нас ова ни се случува 8-9 години во низа, и никој од клубот кур не го боли, одма после првата победа ќе се заборави и носко ќе ја изврти тезата како имаме одлична одбрана оти нели. cleen sheet сме напраиле. Преку се ми е дојдено од вакви срамни изданија. Пред некоја сезона Њукасл ни се врати од 4-0 на полувреме, да не зборам за Тотенхем. Неможам ни да замислам истото да им се деси на Челзи уште помалце на Јунајтед од Фергусон
Срамно е

Мене ме плаши помислата Пер и Начо (заедно) ако играат централни против Свонси. Едниот спор,другиот не знае да се позиционира, против брзите Дајер и Монтеро тешко да спречуваат контри. Треба Чемберс да се игра централен,а Белерин како десен бек.

...meanwhile Челзи доби плескање од Марибор, Сити добија уште едно шамарање од ЦСКА. Не е некоја утеха за плескањето од сношти ама некаде тука прочитав дека Челзи и Сити биле конкуренти за титулата во ЛШ годинава.

...meanwhile Челзи доби плескање од Марибор, Сити добија уште едно шамарање од ЦСКА. Не е некоја утеха за плескањето од сношти ама некаде тука прочитав дека Челзи и Сити биле конкуренти за титулата во ЛШ годинава.

Ја гледаше утакмицата или само резултатот го виде?

Ај нека биде 3-3 ни побегна прво место во група ЛШ, тешко ке беше и онака со Дортмунд во мегусебниот дуел ама највише ме плаши сеа како ова ке се одрази на тимот во понатамошните натпревари и на какво ниво им е менталитетот и дали Алексис ке има мотивација да игра како ѕвер на наредните натпревари може само едноставно да си рече ај преку к.. од мене зависи цел тим не вреди да се кршам и борам за секоја топка тоа ми е најголемиот страв :confused:

Ја гледаше утакмицата или само резултатот го виде?
Не ја гледав, изгледав хајлајтс. Гледам Челзи имале повеќе шанси и некоја контрола ама на крај важен е резултатот исто како и сношти.

И да го победевме Андерлехт, прво место неможевме да бидеме, освен ако го победевме Дортмунд со, не знам, 8 или 9:0 за Нас. Дортмунд нема примено гол т.е еден сега овај од Галатасарај, а мислам дека има над 12 дадено. Така да, ќе ни се падни пак Баерн, Барселона или Реал. :D Учени сме ние.

И да го победевме Андерлехт, прво место неможевме да бидеме, освен ако го победевме Дортмунд со, не знам, 8 или 9:0 за Нас. Дортмунд нема примено гол т.е еден сега овај од Галатасарај, а мислам дека има над 12 дадено. Така да, ќе ни се падни пак Баерн, Барселона или Реал. :D Учени сме ние.
Меѓусебен дуел се гледа доколку имаме исти поени што значи победа од најмалку 3 гола разлика. Како и да е,и да бевме први пак ќе ни се погодеше некој јак противник како Милан порано. :D

Меѓусебен дуел се гледа доколку имаме исти поени што значи победа од најмалку 3 гола разлика. Како и да е,и да бевме први пак ќе ни се погодеше некој јак противник како Милан порано. :D

Вечна дилема ми е то, каде и во која лига се гледаат гол разликите па меѓусебните дуели... итн. Никогаш нема да научам. Штета ако е така, ама мислам дека грешиш. Мислам дека во ЛШ се гледа гол разлика. А ако е како шо викаш, уште поголема штета е овај резултат.

Како демек ќе го тепавме Дортмунд 3-0 дома. Исходот од вчера многу повеќе ќе не кошта на психичка база него ли резултатски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom