Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ДП Олимпијакос 78 коефициент.
ДП Галатасарај 60.

На по 30-евче, онака.

Абе знaм зa Лoк.З. туку зa oвие другиве aнглиски aвстриски зa тие ме интересирa.

Мислам дека во Моцарт е блокирана само 2-1 а други игри можеш да играш како на пример т12+ второ,гол1 2гола второ итн

Мислам дека во Моцарт е блокирана само 2-1 а други игри можеш да играш како на пример т12+ второ,гол1 2гола второ итн
I u kopachka samo 2 u kec e blokirana, drugo mozhesh, mu rekov na drugarot kec da ja stai za mene plus ushte 5-6 utakmici.

Се е во ред тоа што може други игри да се играат, но сите сакаме 2 - 1 да ја играме

Ако вечер не фатите/ме може да се вадиме на НБА дабл: Мајами и Кливленд да тепаат.

Во моцарт и во спортлајф е банирата, во бетсити е 18ка коеф во копачка исто е банирана а во вилхил е 5коеф.

Иљадарче на ова?
Па ја мислам дека може да испадне, ова така да..вреди :)

Мајами почнаа ептен добро немаат пораз, дома играат сега...ваљда нема да изгубат прв меч баш сега..

Кливленд како големи фаворити сезонава немаат ниедна победа во регуларен дел на мечот така да..

Само ако имаш бетсити таму уплати пошто кај нив и екстра тајм се важи :)

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Би препорачал и Горан Драгич 15.5+.Пред 5 дена играа против Лејкерс и тогаш им даде 18 и тоа за 26 минути.Денес не учекувам да е +20 за Феникс,па би требало да игра барем 30+ минути сигурно.

Ќе ја биде ?
Kурац бидна многу лошо бранење од двата голмана на утакмицава да неречам катастрофално.
Се извинувам ако испрати некој мене ме искина само таа на тикет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom