Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене никогаш не ни биле. Оцртавање ребра кај женско ми е одвратна глетка. Не ми смета ни малку бут или онака потркалезно меше, само да не е анорексија. На средна висина за женско и одговараат 60 кила +- 2-3.

Кај мене никогаш не ни биле. Оцртавање ребра кај женско ми е одвратна глетка. Не ми смета ни малку бут или онака потркалезно меше, само да не е анорексија. На средна висина за женско и одговараат 60 кила +- 2-3.
Uf kolku se slozuvam so tebe. Mene voopsto ne me privlekuvaat najslabite devojki. Sakam butce, gze malku sea da ne bidat ko svinji ama da ima sto da se fati:pos2:

zavisi i od koj materijal se sostaveni tie but,gaz,cice,...i nekako ovie modelite na Viktoija sikret ne mi se gledaat anoreksicni,a debeli ne se ni od daleku ama ne se ni slabi,tuku se kvalitetni i bas kako sto treba...:smir:taka da ...takvite sekogas bile i ke ostanat vo moda...
tyrabanks39.jpg

И тоа шо викаш...би ја посочила Тајра како една од најуспешните топ модели..Во ниту еден момент не споменав дека дебелите се во мода :) зборувам за слаби, анорексични девојки ..

ххехе кој сака коски да стиска.... ама па ај женско ами машкиве шо се само на коски место мускулче да фатиш стегнато ти коски фаќаш не е фер... значи не треба само за жените да станува збор....

ххехе кој сака коски да стиска.... ама па ај женско ами машкиве шо се само на коски место мускулче да фатиш стегнато ти коски фаќаш не е фер... значи не треба само за жените да станува збор....
абе за жените се прај сеа муабет остај ти машките...не прај турлитава одма...:helou:
читај горе "Слабите девојки..."
пис :smir:

tyrabanks39.jpg

И тоа шо викаш...би ја посочила Тајра како една од најуспешните топ модели..Во ниту еден момент не споменав дека дебелите се во мода :) зборувам за слаби, анорексични девојки ..
bas taka Tajra Benks e samo eden primer,..:)
a inaku koga ble anoreksicnite devojki vo moda?ne te svakam...:))):smir:

bas taka Tajra Benks e samo eden primer,..:)
a inaku koga ble anoreksicnite devojki vo moda?ne te svakam...:))):smir:
Ја се дубоко испричавам:) моја грешка..значи мислев на тоа дека ниту дебели, ниту премн. слаби девојки можат да бидат привлечни..се разбираме?:smir:
Инаку прашањево е следно,..дали според тебе вакви девојки се узор за сексапилитет..
heidiklumbreastimplants.jpg

:smir:

Абе ни оние манекенкине не се пример веќе за убавина. Ги бараат штрклести и слаби. Без облини без ништо. Единствени што се за почит се оние на викториас сикрет и Катерина Ивановска

Кој сака да пипа граден кош и коски?Може се за изглед али не се за друго...

Ја се дубоко испричавам:) моја грешка..значи мислев на тоа дека ниту дебели, ниту премн. слаби девојки можат да бидат привлечни..се разбираме?:smir:
Инаку прашањево е следно,..дали според тебе вакви девојки се узор за сексапилитет..
heidiklumbreastimplants.jpg

:smir:
ako mislis na Hajdi Klum i slicnite na nea,...definitvno se najseksipilni(spored mene):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom