Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
za utre imam edna jaka utakmia ke ja stavam na 500 1-2 2-1 90 % sum siguren dek a ke ja vrti
samo g cekam da vidam deneska dali cardiff i leeds ke gi vrti

Бенфика мора еднаш да тепа..ваљда 1 ќе биде вечер...па преку кур ми се Монако до сега цело време се вадат а во франција губат од Сент Курјен ...

Бенфика мора еднаш да тепа..ваљда 1 ќе биде вечер...па преку кур ми се Монако до сега цело време се вадат а во франција губат од Сент Курјен ...
I ja Benfika do sea sekoj put ja igram DS, ovoj put mislam deka mi e chist 1 pa da vidime do kaj kje stigneme

Само шо ги погледнав составите, со колку разлика планираат овие ливерпул да губат ?

Што ме изнервира сеа една гуска во Копачка,ја пишувам на ливче Дерби 2ка прво,и ми вика што ќе ја играш?Викам 2ка прво,неможе,епа тогаш второ јаче,неможе,епа што може?Ништо блокирана е :tapp:[DOUBLEPOST=1415129803][/DOUBLEPOST]
za utre imam edna jaka utakmia ke ja stavam na 500 1-2 2-1 90 % sum siguren dek a ke ja vrti
samo g cekam da vidam deneska dali cardiff i leeds ke gi vrti
Сингапур куп
Тампинес-Брунеј? :D

Последно уредено:
Ја имав зенит-леверкузен NG и водеа 0:2 леверкузен и гомнава руски у 90та дадоа гол

Ова Италијаниве како пријателска да играат.

А бе од овие рибарскиве причи, денес на татко ми пријател од Швицарска ја јави Милвол прелаз дека ке иде 1-2 или 2-1...
Не ја уплатив, ама води Блекбурн на полувреме.

Пробајте си ја на евро две кој можете онлајн, ја ја пуштив со ѓубрентус 3+, 10 коефициент прават двете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom