Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ко за почеток ЦСКА под 5 гола 1,84
Јас мислам Атлетико. Малме не се до толку дрва а и Атлетико не е баш оној од лани. Плус Скандинавските екипи знаат да играат цврсто и да се бранатСпоред мене една од Арсенал, Дортмунд или Атлетико М. ќе киксне. Кој има пари нека ги брка.
Кao ги нaoѓaте бе прелaзиве?Значи вчера немаше што се вика кој не ја пушти Локомотива 2 - 1 јас ја фатив на полувреме во живо ја пишав К1 на 4.0 коефициент ... Може да се проба денес Дерби 2-1 ама ме интересира некој дали во копачка или бет сити може да се пушта во Моцарт и спортлајф е блокирана
Пратам некои страни и + статистики меѓусебни дуели поврзаност може да има меѓу екипите ...Кao ги нaoѓaте бе прелaзиве?
2 u kec? sea kje mu recham na drugar da proveri dali e blokirana u kopachkaПратам некои страни и + статистики меѓусебни дуели поврзаност може да има меѓу екипите ...
За вечер можно е Дерби да излезе 2 - 1
Брат хрватска лига, понеделник, последен меч во коло, два прелаза по ред имаа. Собери 2+2Кao ги нaoѓaте бе прелaзиве?
И одма пиши да знам дали да одам2 u kec? sea kje mu recham na drugar da proveri dali e blokirana u kopachka
Sea go uplakja livcheto, kje te citiram za minutka.И одма пиши да знам дали да одам
+ екипа на МамичБрат хрватска лига, понеделник, последен меч во коло, два прелаза по ред имаа. Собери 2+2![]()