Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
No koga nema drugo, Çan, Riki, itn treba. A ne da tera inat. Pa poarno igrame u Karling so zamenite nego u EPL so primadonite.

Btw, Ture e kilav, ama ni drugive ne se poarni.

Divider is GOD

Уфрлањето на Фабио беше доволен доказ дека сака тој да смени токму во нападот каде Балотели е стерилен!
Чан одигра веќе една утакмица на местото на Хендерсон....се мачевме и таму.
Со Рики се мачеме ко персиски мачки!

Не не. Мислев кој ангажира? Запознаен си со целата ситуација или чисто онака, си постираш?[DOUBLEPOST=1415018955][/DOUBLEPOST]
Тoa сo aвиoнчетo е сaмo муaбет,некoј си тип бaрa пoддршкa (кеш) зa дa изнјaми aвиoн зa бaнерoт

Мене ми е јасно ама.... :D

А кај пишува пак дека Јунајтед, Тотенхем или Евертон ќе влезат во форма? Може ќе бидеме 4ти ко така со 45 освоени бода.

Не се битни они ние треба да бидеме подобри . Ако сите се крш тогаш прифатливо е и ние да бидеме такви ?
Тогаш зашто кога Јунајтед беа шампиони не беше исто прифатливо да се бориме и ние за титула туку топ 4 е успех ?[DOUBLEPOST=1415019112][/DOUBLEPOST]
Не не. Мислев кој ангажира? Запознаен си со целата ситуација или чисто онака, си постираш?

Ме испрашуваш ?:D:D

Многу точни информации вадам не треба да сумњаш не сум Пирс па да тресам:cool::cool:

Не се битни они ние треба да бидеме подобри . Ако сите се крш тогаш прифатливо е и ние да бидеме такви ?
Тогаш зашто кога Јунајтед беа шампиони не беше исто прифатливо да се бориме и ние за титула туку топ 4 е успех ?

Само ти алудирам на тоа дека ништо не е сигурно. Нормално е дека ние треба за нас да си гледаме, ама скоро неверојатно ќе биде ако не влеземе во форма.

Тoa сo aвиoнчетo е сaмo муaбет,некoј си тип бaрa пoддршкa (кеш) зa дa изнјaми aвиoн зa бaнерoт

Група се , протестот го правеа они пред натпреварот со Свонси.
Ќе видиме до кај ќе догураат,за сега ми се дрски и тоа е топ :D

Тогаш зашто кога Јунајтед беа шампиони не беше исто прифатливо да се бориме и ние за титула туку топ 4 е успех ?[DOUBLEPOST=1415019112][/DOUBLEPOST]

Ме испрашуваш ?:D:D

Многу точни информации вадам не треба да сумњаш не сум Пирс па да тресам:cool::cool:

Не, општо познато е дека немаш секогаш точни информации :)

Во врска со протестот, зошто не извади некоја слика, статија....било што?[DOUBLEPOST=1415019413][/DOUBLEPOST]
Зaшo @the_kop имa aвaтaр oд @Peja989 , a Пеџa имa мaче? :D
Некoј изгубил клaдбa и требa дa чaсти? :D

Не нееее :) Мене ме заебаваат за пијаната слика Томи @Ilumious и @Red John и се надевам нема да се прошири тоа накај други членови а јас имам маче и сум девојка, која се вика Маца :D

Во врска со протестот, зошто не извади некоја слика, статија....било што?

Ех ех,поточни од Пирс ми се :)

А слика појма неам можда немаат апарат:D:D
Иначе ќе праеле пак протест али не они туку некои други.

Група се , протестот го правеа они пред натпреварот со Свонси.
Ќе видиме до кај ќе догураат,за сега ми се дрски и тоа е топ :D
Mickey-mouse-659.jpg

Во врска со протестот, зошто не извади некоја слика, статија....било што?[DOUBLEPOST=1415019413][/DOUBLEPOST]

Не нееее :) Мене ме заебаваат за пијаната слика Томи @Ilumious и @Red John и се надевам нема да се прошири тоа накај други членови а јас имам маче и сум девојка, која се вика Маца :D

шо ?

30800.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom