Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemi si GREE Change za 29000 so montaza, ili okolu 25000 bez montaza.gi procitav i pocinjam da ucam togas da kupam tosiba za 44000 so montaza
Ноќен режим = втор сет поставки за температура, за вечерните часови. Идејата е дека навечер може да поставиш нешто пониски температури. Но ако сосема ја исклучиш климата, теоријата е дека повеќе електрична енергија ќе потрошиш да од многу ниска температура дигнеш на нормала, отколку едноставно да ја оддржуваш таа температура (со мали падови навечер).Што е подобро според вас ? Некој виккат дека подобро воопшто да не ја гасам климата. Да ја запалам сега во ноември и да ја изгасам во Мај. Имам ноќен режим (што ли да значи тоа)
Ваше мислење ?
Ај жити се кажи поконкретно што рекле сервисерите дека не чини со GREE Change, еве и јас се размислувам да ја земам за втора клима.bas taa mi rekoa serviseri ne
[DOUBLEPOST=1415026998][/DOUBLEPOST]ako si legnes vecer porano a utre si prva smena i doma nama nikoj zosto bi rabotela non stopШто е подобро според вас ? Некој виккат дека подобро воопшто да не ја гасам климата. Да ја запалам сега во ноември и да ја изгасам во Мај. Имам ноќен режим (што ли да значи тоа)
Ваше мислење ?