Истото ми се деси со Монпеље - Вардар.Го знаете моментот кога некоја утакмица ви се вртела низ глава цела недела и не сте ја уплатиле на крај ?
Е па Чешка-Македонија Х....(ако дадат гол нашиве сега...)
fml
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Истото ми се деси со Монпеље - Вардар.Го знаете моментот кога некоја утакмица ви се вртела низ глава цела недела и не сте ја уплатиле на крај ?
Е па Чешка-Македонија Х....(ако дадат гол нашиве сега...)
Џони го знае сто постоГо знаеш моментот кога холандска лига на 3+ за 1.40 ти се 0-0?![]()
Нели е тапа чувство бе.. и тоа си викам ајде сигурно ќе тепа некоја екипа нема шанса пак Х да биде...а нашиве лани-преклани знам дека играа израмнето со Чесиве, знам дека Чесиве се ептен добри дома, знам дека и нашиве сигурно ќе се трудат да израмна па у цел тој хаос и напињање ваљда има шанса за нерешено...ама ајде.."Сигурно ќе тепа една"Истото ми се деси со Монпеље - Вардар.
fml
Ван Гал нешо Бог беше ?
Уше со Холандија - Костарика го дигавте.
Да се самоцитирам...@Mondonico нели реков.X според мене.Во добар залет се Торино,не верувам дека и оваа ќе ја добијат.
0-0 ја врзав со Чешка 1Х али за кој кур само 50 денари стадов колку да не мие криво шо не сум ги уплатилМислам дека може да се проба оваа и 0-1 гол комотно коеф 3,10 и двата тима импотентни во напад