Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
До Балчак...добро бе имаме ли асален сценарист у државава ?
Првиот саат-саат ипол онака..ок. Просечно ама ок.
Ама последниот саат човече...не се знае кој пие кој плаќа..Толку ли е тешко еден лик...ЕДЕН (!) да направиш нормално....барем да се знае какви емоции има ликот...а вака..неповрзани ствари..глупости..

Се вади филмов на тоа што има добар production value. Некако ми изгледаше како спектакл филмов (иако не е), не знам колакв буџет имал али отприлика солидно ги потрошиле парите. Глумата добра е. Тони Михајловски е добар негативец. Сашко Коцев е подобар во филмов од Трето Полувреме.

Ама приказнава е очај. 5.5/10.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641

Sasha se probiva u filmsko platno :icon_lol:if you know what i ...

Последно уредено:
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
АУУУУУУУ ЛЕЛЕ АКЦИЈА

АКО ПРАВИМЕ СПОРЕДБА ОД 1 ДО 7ЦА ФИЛМОВ НАДАЛЕКУ ИЗБЕГА НО МОМЕНТОТ ДЕКА ИМА ПЕКОЛНА АКЦИЈА И ТОА ДОБРО СМИСЛЕНА НЕ САМО ОГАН И ОГНОМЕТ КО БЕЈ значи смислено добро обработено тука капата се кладам дека ќе паѓа 8ца

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
Мисандеи :love: Сигурно ќе го биде филмот :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Никогаш не гледам трејлери, но за овој филм неможев едноставно да го скокнам трејлерот. Одличен трејлер, се надевам филмов ќе биде чиста 10кa.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
И во Кавадарци од нареден викенд, ситно одбројувам јас, само една недела не деле! Верувам филмот ќе си вреди за сите 170 минути!

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Амадеус на Форман - филмчиште (y)
Баш го гледав пред некое време сум го немал гледано. Јако го портретира Tom Hulce Моцарт, ептен е шлаки :D
Глумата генерално е прејака, Оперите предобро изработени, многу јака реализација.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.128
Баш го гледав пред некое време сум го немал гледано. Јако го портретира Tom Hulce Моцарт, ептен е шлаки :D
Глумата генерално е прејака, Оперите предобро изработени, многу јака реализација.
Најјако смеење во живот. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom