spaso
Search Pretty Girls from your city for night
Super si se deckite taka neka prodolzat i bez otkazuvanje ! Ve molam koga ke ja ima na youtube stajte link .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашто уште ја нема 4та епизода на YouTube?![]()
Добра тема начна, пиратеријата има и добри и лоши страни. Симнуваш игра ја играш и ти се допаѓа, ја начекуваш на намаление и ја купуваш за разумна цена. Не дека не можеш целата да ја изиграш кракирана, едноставно ти се допаднала и сакаш да ги испоштуваш за трудот.Кога сме кај неа, harrrr уште ја чекаме ние пиратите! Па еве предлог тема, пиратерија! Колку ја оправдувате и не, и колку не се фер стандардите за нашата земја. Оти имавте и среќа, месецов излегоа одлични наслови за покривање, oд Mordor, до Alien, до Lords, до Evil Within, до Civ... кај ќе му е крајот за некој што сите ги пробал ко мене, 50 евра за игра? За секоја спомната игра спомнувате и цена, дури и 20че за инди игра не ви е многу, и разбирам дека има некои правила да не промовирате пиратерија или шознам, плус главни спонзори ви се компании кои ПРОДАВААТ нели игри, ама не мислам дека комплетно треба да се затвори око пред колку е застапена пиратеирјата кај нас.
Одлични сте! Ама интрото ви е поодлично! Кине!![]()
Освен Гејм Он кои му се спонзори, другите и немаат така напумпани цени. Еве една игра на УК стандард е 50фунти што во превод е околу 4000денари.Нападнете ги малче овие што продаваат конзоли со напунпани цени.
ја коа го земав џбоџот од кај драган, за 16 иљади го земав, нов..Епа каде конзолите се со напумпани цени? Пример еве ПС4 колку што знам јас, секаде е 25000ден.
Откако се искажа Гораст дека не е љубител на такви игри, додека Данко е, очекувам у наредна епизода Данко да почне муабет па Гораст да го прекине@skullmonkey со оглед на тоа што кај и да е ке излезе ПЕС-ов, а немате ништо кажано за фифата, очекувам во некоја од наредните емисии Фифа .вс. ПЕС маабет (иако не си нели љубител на спортски игри).
Иначе го пробав пес демото, можда најдобар пес до сега, али сепак далеку зад фифа. Пример, физиката на шутовите кон голот/голманот се буквално исти од 2011 па наваму, голманите се still shit. Еве една перспектива, на фифата 14 и 15кава тоа е сосема различно (иако ич не ми се бендисува новиот начин на шутирање на 15, некако е ептен скриптиран).