- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Доколку има на форумот некој андорид девелопер нека ми пише пп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали е барано ваквото програмирање, кај нас ? и какви се шансите за странство ?Фала.
Ти треба јава за андроид. А за туторијали, ако немаш желба да си потражиш на интернет каде што има 198237896163712 туторијали тогаш слабо и желба за андроид имаш.Едно малку глупаво прашање.. За да научам андроид програмирање што е потребно прво да научам, значи што се вика од А до Ш? Можам само со јава па андроид или морам и С++ да знам? Ако има и може некој да ми прати туторијали нека ми пише ПП.
Вчера додадоа 4 нови туторијали, така да сега има 198237896163716Ти треба јава за андроид. А за туторијали, ако немаш желба да си потражиш на интернет каде што има 198237896163712 туторијали тогаш слабо и желба за андроид имаш.
Најдобро е да научиш прво некој структурен или псевдо-ОО јазик како C или C++, па после да учиш ОО јазици како Java. Концептот на објекти и класи не е така едноставен да се разбере за почетник, барем според мене.Едно малку глупаво прашање.. За да научам андроид програмирање што е потребно прво да научам, значи што се вика од А до Ш? Можам само со јава па андроид или морам и С++ да знам? Ако има и може некој да ми прати туторијали нека ми пише ПП.
Jas sum android developerako ima android developer tuka neka mi pise PP.imaam interesen predlog
Здраво, Vampire_Girl, ми треба некоја основна андроид апликација за автентикација, некоја симулација на fingerprint логирање или нешто такво,Jas sum android developer![]()