Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Кај може да купам жичен контролер? Вајрлесот некако скапичок ми е, па мислам дека и жичениот ќе ми брка работа... На страната на idc гледам само вајрлес имаат во понудата, да не знае некој во продавницата дали имаат и жичен?

Кај може да купам жичен контролер? Вајрлесот некако скапичок ми е, па мислам дека и жичениот ќе ми брка работа... На страната на idc гледам само вајрлес имаат во понудата, да не знае некој во продавницата дали имаат и жичен?
мислам дека им беше ко 100-200 денари разлика?.. баш на идц се сеќавам. Можеш да ги прашаш, за секој случај, може да го немаат ставено на вебсајт :)

мислам дека им беше ко 100-200 денари разлика?.. баш на идц се сеќавам. Можеш да ги прашаш, за секој случај, може да го немаат ставено на вебсајт :)
Ако е толку разликата тогаш ќе го земам вајрлесот, мада на официјалната страна за иксбокс гледам дека разликата е околу 10$...

Ако е толку разликата тогаш ќе го земам вајрлесот, мада на официјалната страна за иксбокс гледам дека разликата е околу 10$...

Е па Драган ИДЦ продава по дилерски цени и логично е да е поевтин.

Незнам дали некој специфичен контролер праќаш, поради некоја причина неќе да ми ја отвори страната, ама секако дека има и поефтини контролери,
поради причина што се од различни производители. :) Драган ги набавува контролерите што доаѓаат директно од МС, како што се тие што доаѓаат заедно со конзолата,
А за целосна листа на сите одобрени контролери од страна на мајкрософт, повелете. :) Најефтин мислам дека е AfterGlow, ама не знам точно. :)

Добар дел од тие на Амазон се користени, односно не се нови, додека Драган ИДЦ вообичаено на веб сајтот ги објавува само новите, додека за користени треба да одиш лично кај него за да прашаш.

Но дури и да се нови овие од Амазон, под знак прашалник е испораката, бидејќи Амазон во Македонија испорачува само музика, филмови и книги, но не и видео игри, електроника и останати производи.

Но дури и да се погоди продавачот сепак да врши испорака во Македонија, повторно под знак прашалник е конечната цена на производот заедно со испораката и времето на чекање и дали навистина е поисплатлива во споредба со Драган ИДЦ.

Не дека го бранам Драган ИДЦ, но сепак, на крајот на краиштата, за поевтини и поволни производи, постојат и Pazar3 и Reklama5, но сепак Драган ИДЦ е докажан и проверен продавач.

Ми се појави Red ring of death... Шо да прам?

Однеси го кај Драган ИДЦ за да го провери, или во сервисот на СЕТ Компјутери, каде што ќе го држат непоправен со месеци бидејќи се влечуги.

Или прашај во Академска Книга, односно Гејм Он, или во ТНТ ИТ Маркет каде да го однесеш на сервис.

Во најлош случај, ако му нема спас, побарај на огласи дали некој купува расипани конзоли, верувал или не, и расипана конзола е исплатлива за продажба поради деловите.

Дечки ке мора ли COD advanced warfare инсталл на хард диск или ќе може и на усб :D
CoD_AW_42GB-600x337.jpg

:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom