Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
status code 3151-417f-1380-2203-c000-001

Неможам никако да го упдејтувам, и да сакам да влезам на Лифе ми бара прво упдејт ,ова изгледа дека може ми е расипан двд драјвот па дава грешка, а и пробав да купам играм од пц, ми вика извини ова не е за твоја регија, тоа значи дека неможам да купам онлине игри.

смени го регионот на United Kingdom во System Settings Language & Locale

Може некој да ми помогне во врска со снимање XBOX 360 игра на DVD ?

ништо сменив нов двд драјв литеон со лт3.0 (фифа15 ја купив пиратска) пробав и купив игра од Лифе Доубле драгон 2, 10долари без проблем се заврши работава.

Мене ми се самсунг режачите купувам вербатим дуал лејер и во clone dvd се снимаше пример еве сакам Дестини да ја изрежам или има нешто ново сеа одмана немам снимено.

Некој да не е заинтересиран да купи чипувам xbox 360 сочуван многу не е игран со 20 игри 2 усб по 16гб со него има еден joystick :D

@Донев симнав НФС ривалс, внатре веке има фајл nfs.r-ptc.dvd, сега само треба да ја изрежам ли, треба ли нешто во ИМГбурн да местам пред да ја снимам?[DOUBLEPOST=1413578808][/DOUBLEPOST]Поебав 3двд нејке да ја игра, каде има Литеон режачи за продавање?

Последно уредено:
Некој шо не му е чипуван Xbox-ot и шо играт оригинални игри... Имат некој овде? И како прајте акаунт за да играте онлајн во макаронијава наша? Пошо Икс бокс лајф не е достапно за македонија, и дали воопшто имате купувано преку Xbox Live некоја игра или голд?

Некој шо не му е чипуван Xbox-ot и шо играт оригинални игри... Имат некој овде? И како прајте акаунт за да играте онлајн во макаронијава наша? Пошо Икс бокс лајф не е достапно за македонија, и дали воопшто имате купувано преку Xbox Live некоја игра или голд?
Јас. :)
Акаунтот ми е ставен на UK, ако ти е тебе ставен на МК, ќе треба таму tickets да подигнуваш, и недела до две да ги напнуваш администраторите, и сите тие шо ќе ти ги стават на chat на XB Live Support :)
од искуство зборам, еднаш згрешив шо го сменив на МК, и никогаш веќе :D
Live имав една картичка од тука, од кај idc.com.mk ми беше,
а еден месец гратис доаѓа со Xbox-от, кога ќе активираш таму прв акаунт, или така нешто,
и еднаш купив директно преку веб страната.. не разбирам точно што ти е прашањето во врска со ова, ама.. тоа, ете. :D
Игри си нарачувам преку нет, zavvi.com, имам купено една indie игрица од конзолата, на маркетот, ама ова со мајкрософт поинтс кога беа,
сега се поинаку тие, не знам точно како функционираат, ама нема врска,
ако сакаш некоја игра преку официјалната страна, само поврзи си ја картицата (јас имам Visa поврзано) во акаунт сетингс на веб сајтот, и терај. :)

Јас. :)
Акаунтот ми е ставен на UK, ако ти е тебе ставен на МК, ќе треба таму tickets да подигнуваш, и недела до две да ги напнуваш администраторите, и сите тие шо ќе ти ги стават на chat на XB Live Support :)
од искуство зборам, еднаш згрешив шо го сменив на МК, и никогаш веќе :D
Live имав една картичка од тука, од кај idc.com.mk ми беше,
а еден месец гратис доаѓа со Xbox-от, кога ќе активираш таму прв акаунт, или така нешто,
и еднаш купив директно преку веб страната.. не разбирам точно што ти е прашањето во врска со ова, ама.. тоа, ете. :D
Игри си нарачувам преку нет, zavvi.com, имам купено една indie игрица од конзолата, на маркетот, ама ова со мајкрософт поинтс кога беа,
сега се поинаку тие, не знам точно како функционираат, ама нема врска,
ако сакаш некоја игра преку официјалната страна, само поврзи си ја картицата (јас имам Visa поврзано) во акаунт сетингс на веб сајтот, и терај. :)
Фала на одговорот! :D Иначе имав игра Dance Central 2 шо требеше да ја подигнам преку Редеем код ама нишо не напрајв со то зато прашав шо е како е... Иначе и јас имам напраено акаунт преку UK ама неможам да ставам картичка поради адресата шо ми е ставена на акаунтот... Некој начин како да ја поврзам картичкава?

И мене исто не ми даваше со старата маил адреса, направив нова дека сум од УСА со аддреса некоја од интернет и се поврзав со лифе и купив 2 игри до сеа со Виса од НЛБ .

Фала на одговорот! :D Иначе имав игра Dance Central 2 шо требеше да ја подигнам преку Редеем код ама нишо не напрајв со то зато прашав шо е како е... Иначе и јас имам напраено акаунт преку UK ама неможам да ставам картичка поради адресата шо ми е ставена на акаунтот... Некој начин како да ја поврзам картичкава?
А да, ете тоа заборавив, си изгуглав адресички у Лондон, и си земав една од некоја си фирма, којзнае за што е :D
Си ја имам зачувано, за секој случај, на ноутпад.. :D

Да не продава некој Хард Диск :D Ми треба за дестини ја земав видов хард диск бара неможе на усб :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom