D
Deleted member 53418
Гостин
Дада ке зеами тоа полека да најдам ја хард првоA znaes deka ti treba i xbox live gold

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дада ке зеами тоа полека да најдам ја хард првоA znaes deka ti treba i xbox live gold
мислам дека им беше ко 100-200 денари разлика?.. баш на идц се сеќавам. Можеш да ги прашаш, за секој случај, може да го немаат ставено на вебсајтКај може да купам жичен контролер? Вајрлесот некако скапичок ми е, па мислам дека и жичениот ќе ми брка работа... На страната на idc гледам само вајрлес имаат во понудата, да не знае некој во продавницата дали имаат и жичен?
Ако е толку разликата тогаш ќе го земам вајрлесот, мада на официјалната страна за иксбокс гледам дека разликата е околу 10$...мислам дека им беше ко 100-200 денари разлика?.. баш на идц се сеќавам. Можеш да ги прашаш, за секој случај, може да го немаат ставено на вебсајт![]()
Ако е толку разликата тогаш ќе го земам вајрлесот, мада на официјалната страна за иксбокс гледам дека разликата е околу 10$...
Незнам дали некој специфичен контролер праќаш, поради некоја причина неќе да ми ја отвори страната, ама секако дека има и поефтини контролери,http://www.amazon.com/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_2_4?k=xbox 360 controller&sprefix=xbox
Далеку поефтини од драган
Ми се појави Red ring of death... Шо да прам?
Ми се појави Red ring of death... Шо да прам?
Дечки ке мора ли COD advanced warfare инсталл на хард диск или ќе може и на усб![]()