Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да го играм Бузер над 13,5 ама овие во Моцарт не го даваат,се да им ебам![DOUBLEPOST=1414601247][/DOUBLEPOST]Во ВилХил од 12 НБА утакмици 6 даваат за кладенје :facepalm:

Последно уредено:
Све по список на Партизан кретени смрдени

Све по список на Партизан кретени смрдени

Како ви се игра Српски куп не ми е јасно , тоа све се живи местенки , Шпанците , Французите , Германците местат а не па ние Балканците...Знаев дека нема да тепа Партизан и ова нека ти е за памет друг пат да не играш фиксови на такви утакмици :D

Како ви се игра Српски куп не ми е јасно , тоа све се живи местенки , Шпанците , Французите , Германците местат а не па ние Балканците...Знаев дека нема да тепа Партизан и ова нека ти е за памет друг пат да не играш фиксови на такви утакмици :D

Ne im bese kup utakmica,tuku mec od od prva liga .

Дали го гледаше ракометот?..H2 6,5 ја имав и нормално светот се преврти само јас да не фатам..
Гледав..
Одмори некој период, иди запали свеќи остај зејти, моли се може ќе ти појде :D Или уплати 3 утакмици по 1.10 коеф за 20 ден да скршиш малер :D[DOUBLEPOST=1414608330][/DOUBLEPOST]Иначе незнам што им е на копачка.. Реал 2+1пол е 1.90 коеф. А 2-2 & 2+1пол 1.75.. Ми нема логика :D И нормално дека ја лупнав 2+1пол само

Последно уредено:
Зарем е нешто чудно?..јас ја имам 2 и т2
Не би било лошо да се кладиш на мене дека нема да ги положам колоквиумите :sneaky: После јас ќе ти ги вратам тие пари и ќе те частам плус :coffee:

Дали го гледаше ракометот?..H2 6,5 ја имав и нормално светот се преврти само јас да не фатам..
Истото ... а пак 7.5 беше во спортлајф и го имаа сменато а не видов .. да им се посерам во кладилницата .

Momenatot koga stigash do toa nivo da chekash 10 utakmici za 400 denari.. Hahaha daj neka dade nekoj uteha, i need it:P

Kje skeniram livcheto posle..

Momenatot koga stigash do toa nivo da chekash 10 utakmici za 400 denari.. Hahaha daj neka dade nekoj uteha, i need it:P

Kje skeniram livcheto posle..
Утеха: Поголеми шанси за добивка имаш :D (пошто ваљда мали ти се квотите)

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom