Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
minhen ke pobedi denes sigurno frajburg vo gosti e katastrofalen a i kup e domakinot ima prednostВо последните 12 меѓусебни утакмици Фрајбург ни еднаш не изгубил![]()
12 утакмици по ред не го победиле Фрајбург а не па денес..можно е ама тешкоminhen ke pobedi denes sigurno frajburg vo gosti e katastrofalen a i kup e domakinot ima prednost
Све по список на Партизан кретени смрдени
Како ви се игра Српски куп не ми е јасно , тоа све се живи местенки , Шпанците , Французите , Германците местат а не па ние Балканците...Знаев дека нема да тепа Партизан и ова нека ти е за памет друг пат да не играш фиксови на такви утакмици![]()
Кај ја пишав Салцбург 3+ кај се запустив
Зарем е нешто чудно?..јас ја имам 2 и т2
Невозможен си значи!
Гледав..Дали го гледаше ракометот?..H2 6,5 ја имав и нормално светот се преврти само јас да не фатам..
Не би било лошо да се кладиш на мене дека нема да ги положам колоквиумитеЗарем е нешто чудно?..јас ја имам 2 и т2
Истото ... а пак 7.5 беше во спортлајф и го имаа сменато а не видов .. да им се посерам во кладилницата .Дали го гледаше ракометот?..H2 6,5 ја имав и нормално светот се преврти само јас да не фатам..
Утеха: Поголеми шанси за добивка имашMomenatot koga stigash do toa nivo da chekash 10 utakmici za 400 denari.. Hahaha daj neka dade nekoj uteha, i need it
Kje skeniram livcheto posle..