Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Alcatel Idol 2 Mini S,
  • Samsung Galaxy Core 2,,
  • Sony Xperia M2,
  • Alcatel OneTouch Idol 2 или
  • LG F60
Од телефониве, кој е најдобар по ваше мислење. Прашувам за сестра ми, треба да продолжува некој договор и да земи еден од овие.
ako tie za poskap telefon za doplata zemei go m2 odnosno po novo se za na rati preku tutunska toj tie grom so 13 mpx kamera i ful hd video,jas go imam idol 2 top je za 4g skoro da nema nikade vo gradot pa i vo okolijata za 3g i taka i taka......

Имам sony xperia e1 и сакав да пробам како е со screenlock ама ми беше глупо ама сега неможам да го исклучам

Здраво!

Ја имам следната ситуација (такозвани проблем):
Земав Alcatel Idol 2 Mini S (6036у), без мемориска (сега за сега ми е доволно тоа што го има самиот телефон) арно ама секогаш кога ќе го поврзам (via USB cable) со PC ми дава само две (од трите) опции за трансфер на фајлови и тоа PTP - за трансфер на фотографии и MTP - за трансфер на медија фајлови (претпоставувам песни, видео и сл), а третата опција (или прва според тоа како ги дава на самиот телефон) "Mass storage" ми е сива и не можам да ја селектирам (кога ќе вметнам мемориска ми се покажува нормално). Ме интересира дали е тоа нормално однесување на овој телефон (чисто ко за споредба кога ќе поврзам Huawei U8600 - T-Mobile Move Balance на PC ми се покажува и мемориската и внатрешната меморија на телефонот), дали можеби ми треба некој драјвер или нешто трето и дали ќе можам да правам трансфер на било какви фајлови (не само фото и медија) од телефонот на PC (via USB, за алтернативни методи на трансфер користам Send Anywhere).

Фала, поздрав!

нормално е. Системот претпоставува дека имаш мемориска картичка ставено и затоа кога го поврзеш со компјутер, таа опција ти е недостапна ,т.е сива.

нормално е. Системот претпоставува дека имаш мемориска картичка ставено и затоа кога го поврзеш со компјутер, таа опција ти е недостапна ,т.е сива.

Сакаш да кажеш дека нема да можам да правам нормален фајл трансфер од меморијата на телефонот?
Може да е нормално за Alcatel-от, пошто на Huawei-то дури и да ја извадам мемориската, кога ќе поврзам со PC пак ми ја дава телефонската меморија како Removable Disk и можам да правам фајл трансфер (а ако има мемориска ми ги дава и внатрешната мем. и од картицата) а на Alcatelot ако има картица ми дава само картица (без внатрешната мем), а ако нема SD card ми го дава телефонот ама не за Mass Storage туку некои MTP i FTP опции (префрлање на слики и медија фајлови).

Последно уредено:
Не, за буџет од 300 до 350е тие ги гледам како подобри, ако знаеш нешто подобро пиши :)
Акo сaкaш дa ти рaбoти мaзнo земи си Нексус 5, a пaк aкo сaкaш Oдличнa бaтеријa и дoбрa кaмерa Г2

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Мислење за LG F60? Ме интересира звук при разговор и дали лагува многу

Може да се напраи Update на софтвер и iPhone 4 со Giveaway?

Здраво. Може ли некој стручен да ми каже колку добар е Huawei P6. Знам дека е добар, ама колку е добар. Дилемата ми е меѓу тој и С3.

Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom