Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој знае каде да купам полнач за S4 Active во Скопје? Купив еден од ebay и дојде со Американски полнач, не сум сигурен кај да најдам.
Не купувај нов полнач, ти треба само US to EU adapter, да не чекаш од интернет (1 долар се) ги имаш кај нас на пазарче
us-to-eu-ac-power-socket-plug-adapter-travel-converter.jpg

Не купувај нов полнач, ти треба само US to EU adapter, да не чекаш од интернет (1 долар се) ги имаш кај нас на пазарче
us-to-eu-ac-power-socket-plug-adapter-travel-converter.jpg
Мислев за адаптер ама имам лошо искуство со еден, еднаш имав PS1 од Америка и го приклучив во скршен адаптер и се запали, безбедно е да се полни со адаптер?

Мислев за адаптер ама имам лошо искуство со еден, еднаш имав PS1 од Америка и го приклучив во скршен адаптер па почна да гори, безбедно е да се полни со адаптер?
Јас имам Нексус 7 со американски полнач и секогаш го полнам со ист таков адаптер. Не мислам дека има било какви проблеми

Јас имам Нексус 7 со американски полнач и секогаш го полнам со ист таков адаптер. Не мислам дека има било какви проблеми
Ај ќе земам адаптер од пазар тогаш, фала.

Дали некој знае каде да купам полнач за S4 Active во Скопје? Купив еден од ebay и дојде со Американски полнач, не сум сигурен кај да најдам.
Има во еден дуќан во Беверли за 150 денари, ако не ти се чека 3 недели од Алиекспрес

• Alcatel Idol 2 Mini S,
  • Samsung Galaxy Core 2,,
  • Sony Xperia M2,
  • Alcatel OneTouch Idol 2 или
  • LG F60
Од телефониве, кој е најдобар по ваше мислење. Прашувам за сестра ми, треба да продолжува некој договор и да земи еден од овие.

• Alcatel Idol 2 Mini S,
  • Sony Xperia M2,
  • LG F60
Од телефониве, кој е најдобар по ваше мислење. Прашувам за сестра ми, треба да продолжува некој договор и да земи еден од овие.

Било кој од сите тие освен Самсунгот. Прескапа цена за тоа што го нуди.
Idol 2 нема 4г, ако тоа нешто значи.

• Alcatel Idol 2 Mini S,
  • Sony Xperia M2,
  • LG F60

земај алкател идол 2 мини С, од овие најдобар е.

mi treba mrezen kod za alkatel one touch 902 902X-2BVDMK1 861650010548311 ako moze pisete mi fala vi mnogu

• Alcatel Idol 2 Mini S,
  • Sony Xperia M2,
  • LG F60
Јас го земав xperia M2, солидно телефонче. Според мене, алкател мини с, М2 или лг, овие три се ок.

Ги има сите комбинации ... од микро во мини ти е третиот адаптер

feature-img.png
Имам проблеми со микросим картичка. Одкога ќе ја ставам во телефонот функционира само неколку минути, потоа ми стасува порака No Sim Card. Што би можело да биде проблемот? Дали картичката е лошо пресечена или може проблемот да е до телефонот?

Може мислење за Блекбери Z10? Маани, предности и слично (посебно од некој што го има истот модел користено). Ми делува океј за парите, а и никогаш немам користено Блекбери па имам желба да пробам. Фала. :)

Последно уредено:
Имам проблеми со микросим картичка. Одкога ќе ја ставам во телефонот функционира само неколку минути, потоа ми стасува порака No Sim Card. Што би можело да биде проблемот? Дали картичката е лошо пресечена или може проблемот да е до телефонот?
Пробај со друга картичка, ако прави исто тогаш е до телефонот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom