Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
4 бода пред вториот.
А, добро де Сотон биле втори, ми промакнало тоа. Мислев Сити се втори. Ок де 6 бода пред Сити, Сотон не ги рачунам за конкуренти.[DOUBLEPOST=1414420568][/DOUBLEPOST]
http://giant.gfycat.com/DistantWeirdGecko.webm
Се гледа дека Шо е навивач на Челси. :icon_lol: Не стварно, зашто така го гурна РвП?
Рвачки зафат од Смолинг. :D :D

Хаха, ни се плаче, сигурно. Криво ни е секако, али јбг тојето. Али ипак сме први со 6 бода пред вториот. Да паднеше гол во докај 85та немаше да ни биде толку криво. А резултатот сам по себе е реален.
Браво, седи пет.

http://giant.gfycat.com/DistantWeirdGecko.webm
Се гледа дека Шо е навивач на Челси. :icon_lol: Не стварно, зашто така го гурна РвП?
Инерција и дел од секунда за размислување. Да не го удреше така, ќе се судреа тело со тело и двајцата ќе беа на земја. Не верувам ни дека видел кого гура, целта му беше топката.

Рики брат твојот муабет е глуп. Секогаш во фудбалот треба да се гледа на долг рок. Лоша игра на еден натпревар, без разлика дали се освоени бодови или не, е лоша работа. Еве џабе што Ливрепул победи против КПР, кога со Хул одиграа нерешено. Значи ако гледаш кратко, ќе си речеш супер победивме. Но, ако малку подалеку погледнеш ќе си речеш вака нема да го добиеме следниот натпревар. И не го доби Ливерпул.

Исти во Италија се Милан сезонава. Против Верона минатото коло страшен автогол си дадоа овие за да го скрши Милан резултатот и после промашија 3-4 огромни шанси, поточно Абиати се одбрани. Многу тимови има така кои играат само за еден натпревар, без воопшто да се гледа на другиот.

Од тим кој е среќен со било каква победа не бива ништо. Играта е онаа што на долг рок носи резултати, не некоја случајна победа.
Не се согласувам.

Рики брат твојот муабет е глуп. Секогаш во фудбалот треба да се гледа на долг рок. Лоша игра на еден натпревар, без разлика дали се освоени бодови или не, е лоша работа. Еве џабе што Ливрепул победи против КПР, кога со Хул одиграа нерешено. Значи ако гледаш кратко, ќе си речеш супер победивме. Но, ако малку подалеку погледнеш ќе си речеш вака нема да го добиеме следниот натпревар. И не го доби Ливерпул.

Исти во Италија се Милан сезонава. Против Верона минатото коло страшен автогол си дадоа овие за да го скрши Милан резултатот и после промашија 3-4 огромни шанси, поточно Абиати се одбрани. Многу тимови има така кои играат само за еден натпревар, без воопшто да се гледа на другиот.

Од тим кој е среќен со било каква победа не бива ништо. Играта е онаа што на долг рок носи резултати, не некоја случајна победа.
нас лани не опиша. Буквално да не знаеш што да очекуваш.

Каков и да е мечот и перформансот, ако освоиш 3 бода треба да бидеш задоволен. Најглуп муабет, "абе тепавме 1-0 али срање играа дрвава наши".
Колку грешиш само. Ако сакаш да си шампион, да имаш победнички тим и менталитет МОРА да има одреден праг/стандард кој мора да се задоволи за да бидеш задоволен. Се подоле од таа граница е неуспех.

Доколку Фергусон размислуваше како тебе. Немаше да си ги бердаши играчите во Абердин после освоен куп. И што е поважно, со таков менталитет немаше да биде ова што е денес.
...Aberdeen had also performed well in the league that season, and retained the Scottish Cup with a 1–0 victory over Rangers,[49] but Ferguson was not happy with his team's play in that match and upset the players by describing theirs as a "disgraceful performance" in a televised interview after the match....

Колку грешиш само. Ако сакаш да си шампион, да имаш победнички тим и менталитет МОРА да има одреден праг/стандард кој мора да се задоволи за да бидеш задоволен. Се подоле од таа граница е неуспех.

Доколку Фергусон размислуваше како тебе. Немаше да си ги бердаши играчите во Абердин после освоен куп. И што е поважно, со таков менталитет немаше да биде ова што е денес.
Ама кој сум јас, менаџер сум па да мислам на тоа? Ја сум си фан, мое е да се радувам на секаква победа. За другото се слагам, али нема што ја да се потресувам ако не сме играле ко што треба, а сме тепале. Затоа и првично реков:
Тачно, тренерите. Ја не сум тренер, ја сум фан. Ја глеам тимот да ми тепа. Си има задолжен да мисли за како ќе ги тепаат следните. Нема да се потресувам ако не играле добро, а тепале. Напротив, исто ќе ја славам ко секоја друга победа.

Тачно, тренерите. Ја не сум тренер, ја сум фан. Ја глеам тимот да ми тепа. Си има задолжен да мисли за како ќе ги тепаат следните. Нема да се потресувам ако не играле добро, а тепале. Напротив, исто ќе ја славам ко секоја друга победа.
Еве ти како фан, како се осеќаше после поразот од Реал и нерешеното со Хал?
Се потресуваше или не? И покрај тоа што изгубивте и изигравте нерешено со Хал, задоволен си од тимот?
Знам дека сакаш увек да си го истераш инатот, ама до толку..

Еве ти како фан, како се осеќаше после поразот од Реал и нерешеното со Хал?
Се потресуваше или не? И покрај тоа што изгубивте и изигравте нерешено со Хал, задоволен си од тимот?
Знам дека сакаш увек да си го истераш инатот, ама до толку..
Зашто би бил задоволен ако би изгубиле? Не е поврзан муабетов ни малце. Пошто баш напротив, според муабетов ја треба да бидам задоволен ако сме играле топ, а не сме тепале. А не можеш да не тепаш ако си играл добро. Ако не си тепал значи не си играл доволно добро.

Зашто би бил задоволен ако би изгубиле? Не е поврзан муабетов ни малце. Пошто баш напротив, според муабетов ја треба да бидам задоволен ако сме играле топ, а не сме тепале. А не можеш да не тепаш ако си играл добро. Ако не си тепал значи не си играл доволно добро.
Ахам.. а како беше тоа не сакад подобриот победува? Или тоа во твојава логика не важи? Еве убав пример ти даде @vidooq, Реал и со Лудогорец и со Ливерпул тепаше, ама не сум јас како фан задоволен од играта на Реал против Лудогорец зашто ако продолжат да играат така несакам да знам на кое место ќе заврши Реал. Е тоа е тоа што пробуваме да ти го објасниме. Ти ако си задоволен од ваков Ливерпул, тогаш стандардите ептен ти паднале во однос на минатата сезона.

На денешен ден, пред 5 години, Саутемптон бил во 3-та лига на 23-то место.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

На денешен ден, Арсенал беа 5ти во ПЛ. Ден денес пак се таму.

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom