ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.891
- Поени од реакции
- 44.440
A што има врска табелата со тоа како играле вчера Јунајтед или Челзи?А некој ја гледа табелата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A што има врска табелата со тоа како играле вчера Јунајтед или Челзи?А некој ја гледа табелата.
Прво што ми паѓа на ум се добиените бодови од истата.A што има врска табелата со тоа како играле вчера Јунајтед или Челзи?
Да, ама не секогаш добиените поени ја отслукуваат играта на некоја екипа. Треба да се има среќа, судиски одлуки на своја страна и така натаму и така натаму.Прво што ми паѓа на ум се добиените бодови од истата.
Каков и да е мечот и перформансот, ако освоиш 3 бода треба да бидеш задоволен. Најглуп муабет, "абе тепавме 1-0 али срање играа дрвава наши".Да, ама не секогаш добиените поени ја отслукуваат играта на некоја екипа. Треба да се има среќа, судиски одлуки на своја страна и така натаму и така натаму.
Чист пример. Ливерпул против КПР беа ептен слаби, а освоија 3 поени. Главната цел е постигната, но како краен заклучок доаѓа и тоа дека не го играат фудбалот кој го сакаат, има уште огромен простор за напредок и не треба да бидат целосно задоволни од меч кој го изиграле.![]()
Зависи што ти е целта. Ако сакаш да бидеш најдобар, секогаш ќе гледаш место за прогрес. Ако си тепал 1-0, а при тоа твојот голман спасил 3 чисти шанси и си дал гол од непостоечки пенал и си задоволен ништо не бива од тебе како тренер. Си земал 3 поени, ама прво треба да ја искритикуваш одбраната, оти си играле мајтап со неа противниците, да им кажеш на играчите од средниот ред каде грешеле, да му опнеш воспитна на Балотели оти место да му подаде на Кутињо кој бил сам сам лево од него тој шутирал во голманот и така натаму и така натаму...Каков и да е мечот и перформансот, ако освоиш 3 бода треба да бидеш задоволен. Најглуп муабет, "абе тепавме 1-0 али срање играа дрвава наши".
Тачно, тренерите. Ја не сум тренер, ја сум фан. Ја глеам тимот да ми тепа. Си има задолжен да мисли за како ќе ги тепаат следните. Нема да се потресувам ако не играле добро, а тепале. Напротив, исто ќе ја славам ко секоја друга победа.Си освоил 3 бода против КПР со два автоголи, од кој победничкиот во последна минута, све е супер, си тепал, следна утакмица те треснува Реал на домашен терен.
Тренерите никад, ама никад не гледаат: „Еј абе освоив 3 бода, гајле ми е што цела утакмица не можевме шанса да напраиме, али тепавме со корнер у 90та“. Затоа и навивачите пробуваат да гледат објективно околу тоа, пошто џабе ако една утакмица си освоил 3 бода едвај, кога следната, малку појак противник ќе те тресне од земја (не зборам за примерот, разликата е огромна меѓу КПР-Реал, ама ја сфаќаш поентата).
Да, бидејќи вчера играа со второлигаш па едвај извадија реми, за со силниот Сити, најмоќниот колектив во вселената ќе треба да се оправаат.и се надевам дека се оправи до наредната со Сити, бидејќи црно им се пишува
http://www1.skysports.com/football/...abregas-for-manchester-united-against-chelsea
кај не успеаа да демолираат тим без одбрана и тренер, уште па непостоечки фудбалер си направи кучка од најдобриот асистент у лига. Чудни рабоЌе![]()
А некој ја гледа табелата.
Рики брат твојот муабет е глуп. Секогаш во фудбалот треба да се гледа на долг рок. Лоша игра на еден натпревар, без разлика дали се освоени бодови или не, е лоша работа. Еве џабе што Ливрепул победи против КПР, кога со Хул одиграа нерешено. Значи ако гледаш кратко, ќе си речеш супер победивме. Но, ако малку подалеку погледнеш ќе си речеш вака нема да го добиеме следниот натпревар. И не го доби Ливерпул.Каков и да е мечот и перформансот, ако освоиш 3 бода треба да бидеш задоволен. Најглуп муабет, "абе тепавме 1-0 али срање играа дрвава наши".
Не им е криво, само им се плаче.Знам дека ти е криво што го примивте у 94-та, ама зборење нешто што не е точно нема да ти олесни на душата.
Хаха, ни се плаче, сигурно. Криво ни е секако, али јбг тојето. Али ипак сме први со 6 бода пред вториот. Да паднеше гол во докај 85та немаше да ни биде толку криво. А резултатот сам по себе е реален.Не им е криво, само им се плаче.
4 бода пред вториот.Хаха, ни се плаче, сигурно. Криво ни е секако, али јбг тојето. Али ипак сме први со 6 бода пред вториот. Да паднеше гол во докај 85та немаше да ни биде толку криво. А резултатот сам по себе е реален.