Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да им честитам БОД на јунајтед :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

гол во натпревар во кој победија и освоија титула...а не гол за нерешено на домашен терен...има разлика...
Па шо ти викам, за тоа мрчеа некои, претерано прославил веќе 4-1 било...

А ван Перси пишав зошто прослави така (+ тоа од видук) и еве кажи дали мислиш дека сум во право?

На прославата на Перси уште огномет фалеше.
Ke letaat banovi izgleda L.A 1.10 koef. :icon_mrgr::icon_mrgr:

Imavte sreka deneska celzijasi ama zatoa ke ve kakame na mostot za nekoj mesec.
Која среќа бе дечко? Ние ли дадовме гол во 94та? Не капирам.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Од срамота и штета ако не го искинат мизерниот Јунајтед, се премина на "каква прослава на гол за нерешено во 90+ минута". :icon_lol:

Челзијаши. Интересна и напната утакмица. GG WP. Се гледаме на Бриџот. :)

Од срамота и штета ако не го искинат мизерниот Јунајтед, се премина на "каква прослава на гол за нерешено во 90+ минута". :icon_lol:

Челзијаши. Интересна и напната утакмица. GG WP. Се гледаме на Бриџот. :)
Случајно да не очекувате бод на Бриџ? :eek:

Па шо ти викам, за тоа мрчеа некои, претерано прославил веќе 4-1 било...

А ван Перси пишав зошто прослави така (+ тоа од видук) и еве кажи дали мислиш дека сум во право?
Ипак бе за јунајтед се работи без разлика што се во лош период..не ми е типично играч на Јунајтед така да прославува гол за нерешено дома...без разлика против кој игра..ама ете времињата се менуваат..доста работи има во фудбалов денес што мислев нема да ги видам..

Муабетиве зошто Ван Перси вака го прославил голот се поглупи дури и од тие за Роналдо во финалето и Балотели со размената на дресот на полувреме... :facepalm:

Ипак бе за јунајтед се работи без разлика што се во лош период..не ми е типично играч на Јунајтед така да прославува гол за нерешено дома...без разлика против кој игра..ама ете времињата се менуваат..доста работи има во фудбалов денес што мислев нема да ги видам..
Ехее и Видиќ што беше опериран од емоции отиде кај навивачите да прослави 2-2 против факинг Вила во 2010. Секогаш слават само Робин изреагира така поради горенаведените причини... :)

https://vine.co/v/OhLFWtDJbH0 :facepalm:
Мислевме помина, ама пак не мачат судиите кога играме со Јунајтед.
А, па да не збораме то шо му даде црвен на Иванович

Он прослаби за себе лично, не толку за поенот, сфаќаш? Под страшни критики е, денеска беше заникаде. Се ослободи едноставно.

Муабетиве зошто Ван Перси вака го прославил голот се поглупи дури и од тие за Роналдо во финалето и Балотели со размената на дресот на полувреме... :facepalm:

Да исто како Карло , што нема да освоел ЛШ го немал тоа во него памтиш така?

Да исто како Карло , што нема да освоел ЛШ го немал тоа во него памтиш така?

Не. Али од кога е муабетов, од 2003та? Пошто тогаш Карло освои ЛШ за првпат. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom