Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па шо ти викам, за тоа мрчеа некои, претерано прославил веќе 4-1 било...гол во натпревар во кој победија и освоија титула...а не гол за нерешено на домашен терен...има разлика...
Која среќа бе дечко? Ние ли дадовме гол во 94та? Не капирам.Ke letaat banovi izgleda L.A 1.10 koef.
Imavte sreka deneska celzijasi ama zatoa ke ve kakame na mostot za nekoj mesec.
Случајно да не очекувате бод на Бриџ?Од срамота и штета ако не го искинат мизерниот Јунајтед, се премина на "каква прослава на гол за нерешено во 90+ минута".
Челзијаши. Интересна и напната утакмица. GG WP. Се гледаме на Бриџот.![]()
Ипак бе за јунајтед се работи без разлика што се во лош период..не ми е типично играч на Јунајтед така да прославува гол за нерешено дома...без разлика против кој игра..ама ете времињата се менуваат..доста работи има во фудбалов денес што мислев нема да ги видам..Па шо ти викам, за тоа мрчеа некои, претерано прославил веќе 4-1 било...
А ван Перси пишав зошто прослави така (+ тоа од видук) и еве кажи дали мислиш дека сум во право?
Ехее и Видиќ што беше опериран од емоции отиде кај навивачите да прослави 2-2 против факинг Вила во 2010. Секогаш слават само Робин изреагира така поради горенаведените причини...Ипак бе за јунајтед се работи без разлика што се во лош период..не ми е типично играч на Јунајтед така да прославува гол за нерешено дома...без разлика против кој игра..ама ете времињата се менуваат..доста работи има во фудбалов денес што мислев нема да ги видам..
Он прослаби за себе лично, не толку за поенот, сфаќаш? Под страшни критики е, денеска беше заникаде. Се ослободи едноставно.Ипак бе за јунајтед се работи без разлика што се во лош период..не ми е типично играч на Јунајтед така да прославува гол за нерешено дома...без разлика против кој игра..ама ете времињата се менуваат..доста работи има во фудбалов денес што мислев нема да ги видам..
Најболно е нема збор. Посебно кога титула губиш во 94та.Најболно е во 90+,шо сакате викајте
Муабетиве зошто Ван Перси вака го прославил голот се поглупи дури и од тие за Роналдо во финалето и Балотели со размената на дресот на полувреме...![]()
Да исто како Карло , што нема да освоел ЛШ го немал тоа во него памтиш така?