Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв старт ли му е на Шо утакмицата и каде се Руни и Фалкао?
Прв старт ли му е на Шо утакмицата и каде се Руни и Фалкао?
Баба ми знае зошто не игра Руни, ти воопшто пратиш ли фудбал или само Арсенал го гледаш?
Ми текнува лани на муабетите "Најлош трансфер на Мурињо во историја, заборавил како да игра фудбал, џабе го купија"Ето е напаѓачиште бе.
Најлош потег на Мурињо сезонава. Играчиште е а овој не му продолжи договор на уште една година. Џабе го врати Дрогба.Ми текнува лани на муабетите "Најлош трансфер на Мурињо во историја, заборавил како да игра фудбал, џабе го купија"
Еве нова сезона почна пак си дава голчиња ко од шала.
Тамам си беше што отиде Ето иако е напаѓачиште.Најлош потег на Мурињо сезонава. Играчиште е а овој не му продолжи договор на уште една година. Џабе го врати Дрогба.
Еве нова сезона почна и пак си дава голчиња ко од шала.
![]()
Ако мислиш за искуство, имате доволно искусен тим и можевте без Дрогба да го достигнете истиов успех. А денешниов натпревар ќе покаже дали е правилен потег или не.Тамам си беше што отиде Ето иако е напаѓачиште.
Дрогба дојде поради тоа што си отиде Лампард. А грешката е што отиде Лампард а не што дојд Дрогба.
Ама не би имал против сега да даде гол-два-три брего слоново косканецот.![]()
Иде Реми на првиот тренинг и се запознава со соиграчите.брего слоново косканецот.![]()