Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ви доаѓа памет за Манчестер и Дортмунд

Ставете си ја Милан 3+ 1.90 и свиркајте

И уште нешто,во петокот уплатив вкупно голови во лига и ми остана уште Белгија над 23,што значи денес ми треба да паднат 13 гола на 3 утакмици за 4000 ги чекам

Брат, Дортмунд не се игра, I'll give you that, пошто шараат со резултативе, ама Јунајтед е мерак за тим1 или тим 2 да се игра периодов, нормално, скокни го дербиво денес пошто све може да биде.
Значи, можеби не победуваат, али по 2 гола во 90% од случаите даваат. Затоа на конечен никако.

Сезoнaвa дo сегa дa игрaвме прoтив Јунaјтед, Дoртмунд, ПСЖ, пa и дo некaде Ливерпул, Арсенaл, Нaпoли, Мoнaкo(дoпoлнете јa низaтa), пaри ќе се нaпoлневме...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Мамицата да им ја изнаебам на Тотенхем, и на Покетино и на Адебајор и на Ериксен и на сите. Мајмуни

Што беше тоа два другари? Некој ненормален лист или ?

Инаку јас денеска се мислев на Наполи за 1 или Т1. Кец ги играв. @KembaW што зборуваш ние од Серија А сме натпрoсечни кладилничари на чело пред се со интерашите Џони, Стефан и Деко :icon_lol:

Лелеллеле и гол им поништија ааааааааааааааааааааа т1 ако не ја даде ќе се убијам

Што беше тоа два другари? Некој ненормален лист или ?

Инаку јас денеска се мислев на Наполи за 1 или Т1. Кец ги играв. @KembaW што зборуваш ние од Серија А сме натпрoсечни кладилничари на чело пред се со интерашите Џони, Стефан и Деко :icon_lol:
Тие двајцата другари што фатија по 540 000 во Копачка. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom