Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ае сеа кажете дали да ја изиграм Јунајтед само 1 или 1 и 3+[DOUBLEPOST=1414330738][/DOUBLEPOST]
јас ја стаив шо се нервираш
тнкс:icon_lol:
Кога си запнал веќе толку да ја играш 1 поарно ти е 1и3+, оти знаеме каква одбрана имаат манчестер.

Уште не ви доаѓа памет за Манчестер и Дортмунд

Ставете си ја Милан 3+ 1.90 и свиркајте

И уште нешто,во петокот уплатив вкупно голови во лига и ми остана уште Белгија над 23,што значи денес ми треба да паднат 13 гола на 3 утакмици за 4000 ги чекам

Ајде бе Работнички , ќе тепет бе ? Шо мислите?

Сподели го со нас и ние некој динар да фатиме :)

EDIT: Кога се навраќам на ливчево и гледам што сум уплатил, уконтувам дека само овие тенис 3-4 утакмици ќе ги фатам.

Portland Timbers од USA MLS, ама и од Јапонска втора лига има едни што после некоја 4-5 утакмица мора да изиграат икс.
Немора баш тој тим да го играш, види статистика, во секоја лига има по некој таков тим.
Се што треба е трпение.
Влогот иде некако вака (во евра):
5 5 10 15 25 40 65 105 170 275 445 720
Фала богу до сега не сум надминал поголем влог од 65е.

Пишете ја Live
Барнли - Евертон 1 (1:1 моментален резултат)

Уште не ви доаѓа памет за Манчестер и Дортмунд

Ставете си ја Милан 3+ 1.90 и свиркајте

И уште нешто,во петокот уплатив вкупно голови во лига и ми остана уште Белгија над 23,што значи денес ми треба да паднат 13 гола на 3 утакмици за 4000 ги чекам
јас си кажав дека ке ја играм навивачки, башка си лапнав 410 ден кои и не ми значат ептен и сеа стигаме до делот зашто да не 1 и 3+ макар и да отидат парите у вода :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom