Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како е боље да се изигра Милан 1-1 или 1 и 3+ ?
Годинава на утакмиците на Фиорентина многу малце голови паѓале, за разлика на оние од Милан, јас да сум ќе играм 0-2.

Манчестер - Челзи 1х, затоа што Премиер лигата е бизнис и мора да остане неизвесна до крај на првенство.

некој ја пиша Баерум 7+, го послушав и ја изграв на 50че
како запнаа овие од 27мин па наваму ке излезе на полувреме 7+[DOUBLEPOST=1414327298][/DOUBLEPOST]
Годинава на утакмиците на Фиорентина многу малце голови паѓале, за разлика на оние од Милан, јас да сум ќе играм 0-2.
јас да сум воопшто не би ја играл Милан ептен топло ладно си играат

16:00 Vaduz - Grasshoppers 2 2,30
Домашната екипа неможе да рачуна на 7 играчи Jehle, Sara, Baron, Grippo, Pergl, Abegglen, Niederhausern.
19:15 Union Comercio - Juan Aurich 1 (во плејин 2.55 во спортлифе 1.9 коеф)
Union Comercio e комплетен, додека овие дргуите ќе бидат без најдобрите 3 играчи Balbuena, Vilchez Rengifo.
17:00 Manchester United - Chelsea ГГи3+ 2,2
Кога се работи за спортска не треба навивачки да се игра али ипак пак не ми игра против Манчестер.
Челзи шо ќе дае гол ќе дае, али мислам оти и Манчестер ќе дади барем 1 гол, па ебаго за џабе ли фрлиа толку пари Фалкао Ди Мариа, Руни нема да игра.
На жими таковиот.
14:30 Roda - Sparta probati 1/2
16:30 Grodig - Salzburg 1/2,

Од италијаните денес Наполи и Интер.
Лацио против Торино нема победа од 2009, а Фиорентина последните 3 сезони по ред има победа во Милано.

16:00 Vaduz - Grasshoppers 2 2,30
Домашната екипа неможе да рачуна на 7 играчи Jehle, Sara, Baron, Grippo, Pergl, Abegglen, Niederhausern.
19:15 Union Comercio - Juan Aurich 1 (во плејин 2.55 во спортлифе 1.9 коеф)
Union Comercio e комплетен, додека овие дргуите ќе бидат без најдобрите 3 играчи Balbuena, Vilchez Rengifo.
17:00 Manchester United - Chelsea ГГи3+ 2,2
Кога се работи за спортска не треба навивачки да се игра али ипак пак не ми игра против Манчестер.
Челзи шо ќе дае гол ќе дае, али мислам оти и Манчестер ќе дади барем 1 гол, па ебаго за џабе ли фрлиа толку пари Фалкао Ди Мариа, Руни нема да игра.
На жими таковиот.
14:30 Roda - Sparta probati 1/2
16:30 Grodig - Salzburg 1/2,
jas navivam za celzi ke go igram 2 i t2 za 300 den :) pa bilo bi dobro da me izraduvaat :D

jas navivam za celzi ke go igram 2 i t2 za 300 den :) pa bilo bi dobro da me izraduvaat :D
јас ако ги фатам Баерум 7+ одма ги уплаќам парите на Јунајтед 1 (навивачки) само нез дали и 3+, Мурињо најчесто се брани против Јунајтед на ОТ

Е убаво ако може стварно на јунајтед да ги уплатиш сите.

Јунајтед-Челзи вреди да се проба на Х 3.5 коеф.

Од изненадувања вреди да се проба НФЛ: Њу Ингланд-Чикаго 2ка 3.1 коеф

Јунајтед-Челзи вреди да се проба на Х 3.5 коеф.

Од изненадувања вреди да се проба НФЛ: Њу Ингланд-Чикаго 2ка 3.1 коеф
Мислам дека конечно проработија Петриотс,а Чикаго се у лоша серија плус се скарале Катлер и Брендон Маршал

Тикет 1
Севиља ГГ
Лион ГГ
Волфсбург ГГ
Милан 1Х
Удинезе 1Х
Лил Х2
Евертон 2
Коеф. 26

Тикет 2
Јуве 1 и Т1
Зенит 1 и Т1