Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам златен спреј во Скопјево и што пари е? :)

Графити Шоп Хром[DOUBLEPOST=1413985103][/DOUBLEPOST]
Ај ако може една услуга, во сити мол, на втори спрат, вчера бев имаше во ходникот (кај паневропа сони мислам) изложени топки за седење (или beanbag)

Прегледај го приврзокот 104687
Мислам дека немаат продавница таму туку беа само во ходникот изложени различни модели. Зедов флаер ама успат некаде го загинав. Продавачката ми кажа дека имаат бесплатна достава низ Македонија и од добар материјал беа изработени па ми паднаа во око. Не сум од скопје и не планирам да одам пак за брзо таму па ако поминува некој од таму ако може да земе едно флаерче и да сподели тука број за контакт или емаил би му бил благодарен.

Лотус Лоунџ

Каде можам да најдам убави кошаркарски патики?

Каде можам да најдам убав чај за по дома? На пример Портиоли (мислам така се викаше) или пак оној што го служат во The Brick кафичот на северна трибина, на стадион? :)

Каде по маркетиве може да се најде нешто такво?

Фала :)

VHS касети да ми снимат на CD?
Цена отприлика?
По фото студија, тие што останаа. Едно време беше 100 денари од час.
Каде можам да најдам убав чај за по дома? На пример Портиоли (мислам така се викаше) или пак оној што го служат во The Brick кафичот на северна трибина, на стадион? :)

Каде по маркетиве може да се најде нешто такво?

Фала :)
Види во Веро центар, помеѓу ескалаторите, на штандот од ла ча или нешто слично му беше името.

Слушалки за телефон, конкретно за xperia z1. Да не се од старите стандардни модели, туку со CTIA стандард, ко на ајфон.

100_1720_480_362_c1.JPG

Ваква куќарка или нешто слично?

100_1720_480_362_c1.JPG

Ваква куќарка или нешто слично?
готова ваква у продавница скоро и да нема низ државичкава наша, ама пожеш да си се договориш со некој столар да ти ја изработи дури и по димензии што ти ги сакаш.

дечки кај можам да најдам табуретки или фотељи полни со стиропор.... едно време ги имаше низ кафичиве а често пати ги имам гледано и во охрид по плажине...

дали знае некој каде можам да најдам вакви коцки за кола во Скопје, омилени ми се.
daki.jpg

decki moze nekoj da mi dade predlog za rodenden kade da go slavam nekoja kafana kafic dobar za 25-30 deca i kolku bi kostalo negde do 9-10 iljadi

Кондензирано (евапорирано) млеко? Успеав само да најдам од оние малечките, за во кафе, а мене ми треба поголема количина (200-300мл).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom