Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Mi treba namesten stan na bilo koja lokacija od karposh 4 do centar za eden mesec. Po agenciite za nedvizhnosti iznajmuvaat samo na podolg period, a tie za pokratok prestoj se od 20 do 40 evra po vecher. Taka da mi treba pomosh, kade da se rasprasham ili ako znaete negde kade se izdava ostavete mi kontakt. Blagodaram odnapred.

На такви мислам (карго панталони)
Од искуство го потврдувам тоа што го кажа @kooperativa. Јас имам едни со дигитална камуфлажа, ги носам 2 години и не му е ништо. Од фирмата Rothco се, произведени во Кина, ама сепак се добри. Имаат огромни џепови, квалитетни копчиња (или по тиквешки ,,петелки'') и појачување на колениците и меѓу нозе. Не се лепат на нив лепешки, бутраци, чички или било какви трња и семиња. Ги имам носено за во град за излегување, а и на поле/планина каде што има секакви растенија и различни временски услови. Препорака +1 и од мене (y).

Каде можам да најдам PAULANER пиво ,или слично германско матно и темно пиво во Штип или Скопје ?

Да не има некој зачекано од Кевин Митник било која од книгите ?

каде би можел да купам низ Скопјево боци хелиум ама во помали количини на пример оние што се за дување балони...?

Каде можам да најдам тестирање на кожата т.е да видам каков тип на кожа имам
во аптека во парфимерија или..?

Каде можам да најдам златен спреј во Скопјево и што пари е? :)

Каде можам да најдам златен спреј во Скопјево и што пари е? :)
Јуболак има, марка Саботаш за графити. 200 денари беа порано, би требало и сега да се истата цена. Има и Монтана во Инфлуенс, метал шопот во Лептокарија, ама овие се нешто поскапи.

Јуболак има, марка Саботаш за графити. 200 денари беа порано, би требало и сега да се истата цена. Има и Монтана во Инфлуенс, метал шопот во Лептокарија, ама овие се нешто поскапи.
Уште постои? Да не си јалнаш нешто, пред некој ден поминав од таму и .................... GONE:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom