Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
следно е Т2Дечкото у Копачка по грешка ми уплати тим1, и го преправив, а ми изгледа дека ке излезе тим1
Си напишав домашно
Парма - Т1
Сампдорија - 3+
Киево - X ПП
Јуве - 1 и 3+
Удинезе - 1
Лацио - X ПП
Сити ќе ми го спопика на сите ливчиња .. комбинирај ги 2 , т22+ 2&т22+ .. на крај гол не можат да дает .
еи како ти се играат итаљанциве не ми е јасно ама како и да е со среќа , мене ме бутна уште првата Граѓаните ги играв К2 ..Што е ова што се случува со фаворитиве а поготово у Периер Лига не ми е јасно![]()
Во лига ги избегавам фаворитите , посебо англиско, жабариве ги играм пошо многу ги пратам, ама џабе![]()
Се шо сум фатил од таму е и од ЛШ, ама немав уплатено од ко го донесоја законот за данок или шо бешеЕпа алал да ти е ако ги пратиш , зашо стварно нема леб од фаворитиве а поготово како што викаш од Премиер лигашиве (освен Челзи) ...И како ти иде со жабарите у Италија , фаќаш нешто на нив или?
Сити ризична беше да се игра 2ка. Затоа 3+ бе синковци или гг3+ иако и јас се чудам зошто само 3+ ја изиграв небаре очекував само една екипа 3 гола да стегни.![]()
ТР ако сакаш сега ќе ти кажам.Сити ризична беше да се игра 2ка. Затоа 3+ бе синковци или гг3+ иако и јас се чудам зошто само 3+ ја изиграв небаре очекував само една екипа 3 гола да стегни.![]()
Замисли се тепаме ја и ти, ти со стап ја со автоматска пушка. Имаш ли шанси?Има шанси Бордо да тепа на ПСЖ?![]()