Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Da vi go opisham mojot kockarski den utre ushte od denes.

Posle teretana vlagam u Kopachka, si vetuvam na sebe deka nema da staam poveke od 20-30 denari, ziam bilten, otvaram, gleam koeficienti, stavam 50-100 denari, me jebat 1-2 utakmici i si vetuvam deka nareden pat igram na posigurni koeficienti za pomala uplata. Fuck it, ne e ova samo utre, cela nedela ja furam vaka.. Aj barem 500tche fativ me smiri malce :pos:

Деко рече дека ќе земе 600к :facepalm: Тоа значи дека 600к утакмици ќе утне утре. :D

Во последно време гледам луѓе кои добиваат многу пари од ова, пишат еден куп натпревари и фаќаат.
Најверојатно утакмиците си ги избираат рандом а јас мразам така ќе пробам да напрам систем некој:LOL::rolleyes:

Гледам сеа статистика и ево што добив.
Најмногу голови по утакмица има во Норвешка 3 - 4.11, Холандија 4 - 4.08, Норвешка 6 - 3.79, Шведска 9 - 3.73, Данска 4 - 3.69, Норвешка 5 - 3.67, Канада - 3.57, Шведска 6 - 3.54, Естонија - 3.51, Финска 3 - 3.48, Норвешка 4 - 3.42, Белгија 4 - 3.39....

Од овие погоре најголем процент да домашни победи има во Норвешка 3(53%), најмал во Канада(36%), најголем процент на нерешени Шведска 6(24%) најмал во Холандија 4 (11%), најголем процент на гостински победи Канада (44%) а најмал во Норвешка 5(28%).

Незнам колку од овие ги има во понуда но ќе пробам да ги најдам, ако не ке се префрлам на следните на листа и се така дур не фатам, ќе улаќам по 2 утакмици од сите лиги.
Ако фатам ќе ви кажам.:icon_mrgr:

Последно уредено:
Утре ќе го играм сингл Надал за 20 денари, 1.10 е коефициент. Ако и тоа не го погодам ќе се преселам на Марс, а може и од таму ќе ме иселат зашо ќе им нанесам малер, на цела планета.

:cuc:

Викендов што планираш да играш ? :D

Шо мислите за Сити , ќе тепа утре или да се избегни ??
3+ би требало да е отворена утакмица и да паѓаат голови.
ПСЖ - Бордо 0-2 или 0-3. Последните 8 им се такви.
Зенит 1 и т1
Ливерпул 1 а можеби и гг
Арсенал 2+
Реал гг3+
и Дортмунд ваљда конечно ќе тепа пичка им матер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom