Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па дали си ти нормален бе пријател???? За преведување на извод и пополнување на документите за прва комисија ми земаа 500 денари.Za trite izvoda 80 evra.
I jas se istoto prasuvam veke unazad mesec dva ama nema koj da kaze.Kako da tupkat u mesto se okolu tie broevi se vrtat a 10000+ nikako da trgnat.Edno ne mi e jasno ne pocnuvaat od 10 000 nagore a ima broevi sto se od mart '14 odobreni . Sreka li e ili ima ja opcijata povikaj prinatel ?
прашањето е како ке одат овие над 10000+ со новава власт. Ке не врнат на проверка или пак ке не пуштаат како пораноI jas se istoto prasuvam veke unazad mesec dva ama nema koj da kaze.Kako da tupkat u mesto se okolu tie broevi se vrtat a 10000+ nikako da trgnat.
Od 2012 ima ušte 9000 brojcinja koi bea vrateni na dopolnitelna proverka, a Vie kukate za 2013 godinaNajkomicno vo celata situacija e toa sto od 2013 imaat uste nekade gore dole 6000 brojcinja za da ja zaokruzat godinata.Nekade procitav podatok deka 2013 za dokumenti podnele 15 000-16000 kandidati.Znaci nema uste mnogu.Ali cudno e sto ima veke I od 2014 molbi razgledano I pusteno kako I od 2013 brojcinja so se nad 10000 +.Po koj princip rabotat samo gospod znae.Ajde deneska nov den mozebi ke se smiluvat I ke pustat nov protokol.
batule sekoj so makataOd 2012 ima ušte 9000 brojcinja koi bea vrateni na dopolnitelna proverka, a Vie kukate za 2013 godina
темата си е супер. насловот исто така. само работата е што на некои членови не им е местото тука.