- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.707
- Поени од реакции
- 738
Не е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?
Иди у кладилница ќе ти даат пеевчеНе е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?
Не бе, го играв да изгуби и плус на гемој. Го фатив само да изгуби, јбгNemoj da mi kazhesh deka 2che si go igral?
lagano nad 20 razlikaodamna ne vervam vo dojavi ama go postovam ovaj so mi ja kaza i ke ja ispratam..
Pitesti-Rovinari 2 @ 3.77 vo betcity(kosarka romanija)
Кој уплати , си лапна! Браво бравоlagano nad 20 razlika
Браво за изворот , нека дава почесто добитниlagano nad 20 razlika
Заради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...
Таман да им ставам 10е на бетсити забранија уплата (на 12-8 резултат) а 4.20 беше, па ја пуштив на 1.77 со хендикеп +7.5 како и да е фала!lagano nad 20 razlika
На livescore пиши дека се игра вечер во 2. Како и да е, ќе почекаме до вечерЗаради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.