рики кога пали гта го пуни фолдерот од радијата со албумите на бобан рајович, ем си станко и рада манојлович и фура 300 на сат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Африка не бенд, Африка е песна
И Били Џин е песна, а не изведувач
Првата е од Тото, втората од Мајкл Џексон... и двете ги има на VC
Готово, веќе не дискутирам со тебе за ГТА. Ти ќе ми кажеш VC е подобра, а уште саундракот не си го научил.![]()
phahha одувјек сум ја играл на муте и сум слушал песни од винампот. Не само со VC, со сите игри ми е така.
Многу пропушташ у некои случаи. Доста игри имаат шит саудтрак но у некои стварно вреди
Не ми е многу важна атмосферата
Толку не дискутирам веќе со тебе... оди играј си ја Сан Андреас, остави не нас обичните смртници да ја играме Вајс Сити![]()
@DaniBMW
Пред некоја ден ми беше внуката во посета кај мене. Девојчето има 13 години... и пази го разговоров што го направивме
Таа - Дај инсталирај ми ГТА
Јас - Добро, која ја сакаш VC или SA
Таа - Вајс Сити
Јас - Добро
И додека ја инсталирам играта ја прашувам
Јас - Зошто баш Вајс Сити? Не ти се свиѓа Сан Андреас?
Таа - Види, сум ги играла и двете игри, ама Вајс Сити е подобра и поинтересна за играње. Сан Андреас не ми се свиѓа
Јас - I'm so proud of you
Кис4е
Wave 103
Штo рaзбирa бе дете... бaшкa и девoјче![]()
Тоа дете од 13 години се разбира повеќе од тебе... башка девојче е![]()
mene mi se istiВајс Сити е излезена 2002 година, додека Сан Андреас е 2005.... огромна разлика е тоа во гејмерскиот свет. Како и да е, читни ги последниве 2-3 страни, и види другите што мислат![]()