Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
B0c5-PSCUAAg7hs.jpg

Вие си мислите доаѓаат за фудбал да играат а они бизниси да терале..

Kej

Ова со студентиве денес не беше протест демек собир за идеи..ај нека биде и така...ама пак многу мала бројка..100 души само...со 100 души не се праи ништо...а и уште 100 поминаа така без уво да им чуе за протестот ...организација 0 ко и обично...македонска работа затоа ништо неможе да напраиме ко што треба...ама ипак е почеток боље нешто него ништо...незнам што му мења на некој да дојде на саат време да постои со другите кога и него го засега таа работа..ама не боље ќе иде кафе да пие а утре коа ќе дојде да го полага тоа што веќе еднаш го положил има да ѕмиздри..ама ако ни е...дур памет не ни дојде нека не е ба т во здрав мозок..

Кореспонденција со просечен македонски професор.

Студент: Добар ден, почитуван професоре д-р. Ххххх

Ви пишувам бидејќи сум заинтересиран за бла бла бла, па доколку можите да ми излезите во пресрет и да ми одговорите бла бла бла ќе ви бидам благодарен, бидејќи имам некои проблеми кои ми излегоја во врска со бла бла бла.

Ви благодарам однапред,
Хххх Хххх.

Професор: Okej kolega, ke se dog na faks vo pon poz

Драга
Секој твој машки член понекогаш изговорил
„Ако УСЛОВ, јас к*ров го сечам„
Но ете во Кочани имало човек од збор, па штом УСЛОВОТ се исполнил го сторил ветеното.

ми го поврзаа празников и до понеделник сум слободен, да се наспијам раат. ми се оди на свирка во сабота ама наместо тоа ќе правам чочеци на свадба во гевгелија, кој кур бизнис во гевгелија ,мора да ми се споеби викенд.

барем мобилен си купив
ај кршам гла

МаЌедонци за много године празник ви честитам.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

@Agda Beata се испружила на креветот колку е дебела и дебела во проширениот и стан, гледа кулинарско ШОУ.

Влагам ја во станот.

Ја: Шо ги гледаш ма овие емисии и онака нема никогаш да научиш да готвиш.

Она: Па шо има везе и ти глеаш порничи.

Ок стварно до кога со прашањава при јавување на мобилен,ејј брат кај си,со кого си,?на марс сум ебате ако ти треба нешто кажи.Небаре ја работам у гугал мапс,од сеа и у wc коа ќе идем ќе се чекирам да знаат кај сум.

Моиве се единствените луѓе што ме сакаат, непобитен факт :icon_mrgr:
Особено колку што мајка ми се грижи за мене, никој друг. За нејзе секогаш ќе бидам дете. Прееска ми вика, остај татко ти да го сработи тоа, ти мал си, уште си ДЕТЕ... Алооо, знаеш колку години имам? :icon_mrgr:
Цел ден бев искочен, се враќав по дождот, и гледам порака од мајка ми:
- Ти ја заготвив омилената супа, со сите можни зеленчуци :pipi:
Три тањири сум изел, а си оставив и за утре.
Е тоа е мајка :rolleyes: За татко ми па да не правам муабет, малце ќе бидат десет постови :cool:

И овој ме сака додуша...:icon_mrgr:
DSC02342.JPG

П.с. види ја убавицава <3
DSC02325.JPGDSC02330.JPG

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom